Barva bez závazků: Zářivá blond s jemnými pastelovými odstíny

Kategorie: Účesy a vlasy

Mojekrasa

Spontánní barevné hry a flexibilní výsledky – díky BLONDME Instant Blushes nabízí svým partnerským salonům Schwarzkopf Professional ještě více možností experimentování s blond odstíny. Čtyři trendové tóny zahalí vlasy do zářivých pastelových odstínů – od ledového, nefritového a jahodového po ocelově modrý – možné je všechno!

Máte náladu na barevné experimenty nebo na nový účes pro nadcházející festival? Díky rozšíření řady BLONDME si nyní můžou zákaznice splnit svá přání týkající se barevných melírů, které jsou dokonalejší než kdykoli předtím. Nové Instant Blushes: pastelové odstíny ve spreji vytvoří na blond vlasech dokonalé melíry v ledovém, nefritově zeleném, jahodovém nebo ocelově modrém tónu. Speciální benefit: Instant Blushes vydrží až tři umytí a umožní hru s barvami bez dlouhodobých závazků. “Pastelové odstíny jsou právě teď všude – je to žhavý trend,” říká Kim Vo, Schwarzkopf Professional Global Ambasador. Hravé BLONDME Instant Blushes s komplexem Kera-vitamins kompletně vyživují vlasy až ke konečkům pro lesklý a zdravý vzhled.

BLONDME Instant Blushes jsou vhodné také pro domácí použití: jednoduše aplikujte Instant Blush na vlasy od kořínků po konečky, dokud nedosáhnete požadované intenzity. “Pro výraznější vzhled nastříkejte také na pramínky kolem obličeje. Jestliže preferujete nenápadnější styl, aplikujte pouze na pramínky pod vrchní vrstvu vlasů”, říká Kim Vo. Vlasy důkladně pročesejte pro rovnoměrnou distribuci. Poté vysušte.

K dostání v partnerských salonech Schwarzkopf Professional, cena 499 Kč.

Náš tip: Hledáte dobré kadeřnictví?

Fotografie

Komentáře