Beauty Secrets – salón poblíž Hradčanské

Kategorie: Top salony

Mojekrasa

Hledáte skvělý, přívětivý a originální salón, který zároveňnebude v žádné zastrčené části Prahy, ale budete to k němu mít kousek od MHD? Pak je pro vás Beauty Secrets ten pravý ořechový. Otázkou ale je co tento salón nabízí. O tom si můžete přečíst podrobné informace v následujícím článku.

1. Depilace

V salónu Beauty Secrets si můžete vybírat hned z několika druhů depilací chloupků. Ptáte se z jakých? Například je tu klasická a známá depilace voskem nebo velice oblíbená depilace za pomoci cukrové pasty. Cukrovou pastu pro potřeby depilace si tento salón vyrábí sám, což je velké plus. Dále pak brazilská depilace, ta je oblíbená především pro svou rychlost, jelikož trvá pouhých 15 minut, což zákazníkovi i zaměstnancům salónu jistě pomůže. Brazilská depilace je velkou specialitou salónu Beauty Secrets neboť samotná majitelka je Brazilkou. Je tedy zaručena opravdu kvalitní depilace od odborníkůna svém místě.

2. Péče o obličej

Každé ženě záleží na tom, jak vypadá její obličej, a proto salón Beauty Secrets uzpůsobil své služby potřebám i té nejnáročnější ženy. Jedním z typů ošetření pleti tohoto salónu je ošetření Mario Badescu. Toto ošetření se jmenuje po významném specialistovi, který přišel s dobrou vizí, jak pečovat o pleť a jeho klienty můžete zaznamenat především mezi Hollywodskými hvězdami.

V salónu Beauty Secrets bude vaše pleťo šetřena pomocí produktů právě Maria Badesca. Pokud tedy chcete dopřát své pleti to nejlepší, tak jste na správném místě.

3. Manikúra, pedikúra

Doporučení tohoto salónu je jasné – přírodní manikúra, nikoliv umělé nehty. To je samozřejmě logické, protože pokud chcete krásné nehty, o které se vám bude dobře pečovat, musíte o ně pečovat pravidelněa hlavnězdravě. Proto je přírodní manikúra mnohem vhodnější než gelové nehty. Manikúra v tomto salónu zahrnuje vše potřebné, jako je lázeň pro nehty, pilování, tvarování, masáž a nakonec samozřejmě samotné lakování.

Další plus salónu Beauty Secrets

Napadlo vás někdy, jak to v takových kosmetických salónech chodí s hygienou? Ne v každém salónu je samozřejmostí, že se mění depilační pásky, tady ale ano. Navíc se zde používají pouze jednorázové špachtle na nanášení cukrové pasty, což je pro hygienu také velice podstatné. Další plus tohoto kosmetického salónu je fakt, že mani a pedi je zde možné provádět současně. To zákazníku značně zkrátí čas, který v salónu stráví a to je v dnešní uspěchané době velice vhodné.

Fotografie

Komentáře