Blond je mnohem víc, než jen vlasová barva!

Kategorie: Účesy a vlasy

Mojekrasa

Nové BLONDME: Jedinečné, zářivé, osobité. Blond představuje ženskost, půvab a přístup k životu. Ale co je nejdůležitější: blond je osobitá! Schwarzkopf Professional prostřednictvím znovuzavedení značky BLONDME, experta na prvotřídní blond barvu, umožňuje vytvářet ty nejosobitější a nejpromyšlenější blond styly.

Inovativní technologie KeraLamination zaručuje dosažení jedinečné kvality blond vlasů. Připravuje vlasy na zesvětlení nebo barvení, pomáhá je chránit během jejich ošetřování a obnovuje keratin ztracený z vlasů, čímž posiluje vlasové vlákno a přináší mu na míru šitou péči. Výsledkem je blond barva v nádherných odstínech s výjimečnou diamantovou jasností a viditel-ně delší stálostí.

Značka pro dokonalou blond

BLONDME je jedinou profesionální značkou věnovanou blond vlasům. Komplexní, ale zároveň přizpůsobivá kolekce zesvětlovacích, barvicích a pečujících přípravků umožňuje kadeřníkům vy-tvářet ty nejosobitější styly. Portfolia zesvětlovacích, barvicích a pečujících výrobků se díky ino-vativní technologii KeraLamination navzájem doplňují a podporují. Tato technologie umožňuje maximální ochranu vlasů přinášející o 50% nižší lámání vlasů* a o 30% větší péči**. Vlasy jsou hebké, vláčné a lesklé – pro diamantovou jasnost a rovnoměrné blond výsledky od kořínků po konečky***. BLONDME nabízí první zesvětlovací systém, který dlouhodobě chrání kvalitu po-vrchu nebarvených vlasů před poškozením a umožňuje nekonečnou kreativitu. Díky novému BLONDME můžou koloristé nabídnout svým zákazníkům jedinečný blond servis a ještě více zdo-konalit bezkonkurenční profesionalitu salonu.

  • Při použití ochranné kúry Pre-Lift Kera Protector před BLONDME zesvětlováním

** Ve srovnání s předchozím barvením BLONDME *** Při použití ochranné kúry Pre-Lift Kera Protector před BLONDME zesvětlováním

BLONDME – výjimečné účinky pro blond perfekcionisty

“Vždycky jsem měl k blondýnám blízko,” říká Kim Vo, nový Schwarzkopf Professional Globální ambasador pro BLONDME. Kim Vo je kolorista celebrit a uznávaný expert na moderní blond styly. Mezi jeho exkluzivní zákazníky patří mnoho VIP osobností. Pro celebrity představuje blond nejoblíbenější vlasovou barvu, protože přináší bezkonkurenční půvab. “Potřebuji se 100% spolehnout na přípravky, které používám. BlondMe je jedinou profesionální expertní značkou věnovanou blond barvě, přináší mně spoustu možností pro nekonečnou kreativitu. Funguje jako malířské plátno, které Vám umožní vytvořit Vaše vlastní jedinečné dílo”, prohlašuje Kim Vo. Přesně ví, co je nejdůležitější pro podporu byznysu salonu: “Nic nefunguje tak efektivně, jako osobní doporučení spokojených zákazníků”, vysvětluje Kim Vo. “Jestliže zákazník slyší pochvaly na své vlasy i několik týdnů po návštěvě salonu, je kadeřník na nejlepší cestě získat dalšího loajálního klienta. Čtyři magická slova pro nové zákazníky jsou “Kdo ti dělal vlasy?” BLONDME představuje Vaší šanci na podporu byznysu salonu.”

Tři kroky k osobité blond

(1) Ochrana (2) zesvětlení, barvení nebo tónování (3) péče: nový BLONDME přináší kadeř-níkům snadno použitelný nástroj v podobě třístupňového systému, který jim umožní dosáhnout osobitých a ohromujících blond výsledků.

Ochrana:

Inovativní Pre-Lift Kera Protector Ochranná kúra se aplikuje před zesvětlováním nebo barvením. Obsahuje reaktivní silanoly vytvářející kolem vlasovému povrchu neviditelnou síť, která omezuje poškození vlasů během zesvětlovacího procesu.

Zesvětlování, barvení a tónování:

PPL9+ Prémiový zesvětlovací pudr, první zesvětlovací systém umožňující dosáhnout 9 úrovní, má vylepšenou konzistenci, snadněji se aplikuje a přináší úžasné zesvětlující výsledky. Transparentní gelový zesvětlovací systém umožňuje přímou a okamžitou kontrolu procesu zesvětlování a sledování blond proměny. Sedm různých tonerů v kombinaci s novým jedinečným zjemňovačem tónu nabízí neomezené možnosti vytváření krás-ných odstínů a přináší základ pro nekonečnou kreativitu a individuální blond styly. Navíc nový systém s potlačeným odérem umožňuje výjimečně komfortní aplikaci. Pro maximální zjednodušení nabízí BLONDME chytrá řešení: Zesvětlení, barvení a krytí bílých vlasů v rámci pouhého jednoho snadného kroku představují dokonalou volbu pro vytvoření zářivých blond výsledků.

Péče

Řada exkluzivních ošetření pro salony zahrnující Keratinový šampon s vyrovnaným pH a novou Keratinovou obnovující blond kúru přináší vlasům po zesvětlování a barvení skvělé pečující efekty.

Dokonalá blond péče od Schwarzkopf Professional – v salonu i doma

A půvab bude věčný! Pro zajištění zářivosti a lesku blond vlasů po co nejdelší dobu je nezbytné každý den používat přípravky vlasové péče vytvořené speciálně pro použití na jednotlivých odstí-nech blond. Naše přípravky all blondes’ favorite: Keratinový obnovující šampon, Keratinový ob-novující kondicionér a Keratinová obnovující kúra umožní zákazníkům přinášet v rámci domácího ošetření všem typům blond vlasů půvab a optimální vyživení. Vyzkoušejte Sprejový kondicionér pro podporu lesku, který obsahuje zlaté třpytivé pigmenty zdůrazňující zářivost všech blond vlasů. Ledově chladné nebo karamelově teplé blond odstíny můžete zvýraznit a osvěžit pomocí našich přípravků Colour Perfectionists, které nabízejí Šampon pro ledově chladnou blond nebo Šampon pro bohatou karamelovou blond. Nový Sprejový korekční kondicionér pro ledově chladnou blond okamžitě neutralizuje nechtěné žluté nádechy pro dokonale čistou ledově chladnou blond, která vydrží až do další návštěvy salonu.

Jedinečná blond inspirace

Kromě vysoce účinných kolekcí zesvětlovacích, barvicích a pečujících přípravků vytvořil Schwarzkopf Professional společně s BLONDME Globálním ambasadorem Kimem Vo kolekci Blond Iconic. Kolekce obsahuje čtyři nejžhavější trendové ikonické blond styly z Hollywoodu. Představuje čtyři nejběžnější blond situace v salonu a pomáhá kadeřníkům je co nejlépe využít: Blond kolekce od BLONDME přináší inspirativní blond služby a techniky, které promění každou blond výzvu v dokonalé řešení a zároveň pomáhá kadeřníkům změnit jejich salon v moderní blond cen-trum.

Vítejte v nádherném světě BLONDME

Nová řada BLONDME – přehled produktů:

  • Keratinový obnovující šampon (All Blondes) 250 ml, 299,– Kč (DPC)
  • Keratinový obnovující kondicionér (All Blondes) 200 ml, 349,– Kč (DPC)
  • Keratinová obnovující kúra (All Blondes) 200 ml, 399,– Kč (DPC)
  • Sprejový kondicionér pro podporu lesku 150 ml, 349,– Kč (DPC)
  • Šampon pro ledově chladnou blond 250 ml, 299,– Kč (DPC)
  • Sprejový korekční kondicionér pro ledově chladnou blond 150 ml, 349 Kč (DPC)
  • Šampon pro bohatou karamelovou blond 250 ml, 299,– Kč (DPC)

Fotografie

Komentáře