Buďte „in“ v nových džínách

Kategorie: Styl

Mojekrasa

Džíny spadají mezi stálice dámského i pánského šatníku, avšak vybrat padnoucí a stylové modré kalhoty z džínoviny se mnohdy zdá jako nadlidský výkon. Módní trendy se sice ubírají rok co rok novým směrem, nicméně džíny se nosí již od 50. let minulého století a stále neztrácí na popularitě. V následujících řádcích se podíváme, jak vybrat dámské a pánské rifle pro jakoukoliv příležitost.

Obchody nabízí pestrou škálu modelů, přičemž vybrat ten správný není snadné. Kalhoty by měly perfektně držet, mít ideální barvu, tvar a střih. Co člověk, to jiné preference. Někdo si potrpí na bokových džínách, někdo zase nedopustí na vysoký pas. Někdo preferuje úzké roury, někdo zase cigaretový střih do zvonu.

Dámské rifle

Dámské džíny jsou k zakoupení v nejrůznějších variacích. Velké popularitě se těší tmavší dámské rifle, jež jsou praktické. Nespornou výhodou je, že tmavá barva opticky zeštíhluje. Jejich ležérní vzhled se dokonale hodí také na společenskou akci. Trendem letošního léta jsou seprané a potrhané džíny, po nichž sahá především mladší generace. Džíny poutající pozornost stačí sladit s topem a můžete vyrazit do ulic.

Pánské rifle

Spousta mužů si s módou hlavu neláme. Když už si muž vybírá džíny, dostává se do koutu, protože vybrat pánské rifle s odpovídajícím střihem, délkou, barvou a šířkou není jednoduché. V pánském sektoru jsou k dostání úzké džíny obepínající nohu, slim rifle disponující nízkým pasem a klasické rovné džíny.

Pakliže hledáte elegantní, stylové a moderní pánské a dámské rifle, můžete se obrátit na internetový obchod i-moda.cz, kde na vás čeká bohaté produktové portfolio džínů. Nechybí džíny v různých barvách – od černé, přes šedé, až po klasické modré. Tento e-shop s módou snoubí vysokou kvalitu nabízeného sortimentu s příjemnými cenami.

Komentáře