Dejte řasence sbohem! Přichází řasy nové generace FOCONYES!

Kategorie: Řasy

Mojekrasa

Tak jemné a přirozené jako vaše vlastní. Minimální tloušťka řas vám dovolí na řasenku jednou pro vždy zapomenout! Také známá herečka Monika Timková pustila na léto řasenku k vodě.

LUXUSLASHES představuje nejnovější profesionální techniku FOCONYES pro perfektní objem řas! Zajistí přirozený vzhled a pohodlné nošení nejen během přicházejícího léta. Zcela nová technika prodlužování řas v kombinaci se speciálně navrženými jemnými řasami pro mimořádný objem nekonečné délky, dává aplikaci a nošení řas zcela nový rozměr, který tady dosud nikdy nebyl.

YES VIP má čest být již 6. rokem výhradním zástupcem vídeňské společnosti LUXUSLASHES, která je v Německu i v Rakousku považována za absolutní jedničku v oboru. Používá vlastní, evropské produkty nejvyšší kvality, které jsou vyráběny v Německu. Jedná se o kompletní systém výrobků péče o řasy.

„Řas s neuvěřitelným objemem můžeme vidět všude kolem plno. Ale na co jsou vám ty nejhustější řasy v extrémních délkách, když nevypadají přirozeně a na oku je cítíte jako něco cizího. Pro nositelky nejsou pohodlné a oko nepatřičně zatěžují. Řešení je jednoduché a spočívá ve správné technice a kvalitních materiálech, proto v salonu pracujeme s metodou FOCONYES,“ uvádí Veronika Malinská, managerka pražské pobočky YES VIP.

V čem jsou nové řasy výjimečné?

Výjimečnost spočívá především v minimální tloušťce řas. Při porovnání s klasickými metodami, kdy je běžná tloušťka řasy 0,15 až 0,20 mm, mají FOCONYES pouhých 0,03 až 0,07 mm. Nevěříte? Ano, jsou stejně tenké jako vaše vlastní řasy! To nám umožňuje vytvořit z řas vějířek, který poté aplikujeme řasa na řasu a ani několik takto spojených řas nepředstavuje zátěž pro řasy vlastní.

Pro aplikaci nové metody se používají řasy hedvábné, které zajistí jemnější a přirozený efekt. Obsahují proteiny pro komfort a pohodlí při nošení. Novinkou je také speciálně vyvinuté lepidlo, které nezpůsobuje alergie, oko nijak nedráždí, nemá pronikavou vůni a splňuje přísné normy EU.

Aplikace řas metodou FOCONYES je dostupná výhradně v salonech YES VIP od měsíce června. Cena kompletní nové aplikace řas je 5.500 Kč, zahuštění 3.800 Kč. Doplnění řas se pohybuje v rozmezí od 700 do 1.000 Kč dle reálného úbytku řas.

Otázky a odpovědi

Jak dlouho trvá aplikace řas FOCONYES?

První aplikace řas FOCONYES trvá v závislosti od hustoty vlastních řas 2 až 2,5 hodiny. Doplnění potom individuálně dle přirozeného úbytku řas.

Jak dlouho řasy vydrží?

Prodloužené řasy jsou většinou dlouhodobou záležitostí, dají se nosit po delší období. Vydrží přibližně 2 až 3 měsíce, kdy dochází k obnově vlastních řas, přesně tak, jak je to u vlasů nebo nehtů, i řasy odrůstají a přirozeně vypadávají.

Jak často se řasy doplňují?

Stačí chodit na tzv. doplnění, které doporučujeme po 3 až 4 týdnech. Doplníme řasy a dotvoříme opět požadovaný objem.

Jaká jsou omezení?

48 hodin po aplikaci nebo doplnění by se na řasy neměla dostat voda ani pot. Řasy by také neměly po tuto ochrannou dobu přijít do kontaktu s pleťovými krémy či jinými přípravky, které se běžně používají pro péči pokožky v okolí očí. Jinak žádná jiná omezení nejsou.

Jak mám o řasy pečovat?

Po první aplikaci dostane každá klientka kartáček na řasy, kterým doporučujeme řasy pročesat ráno a večer.

Můžu používat řasenku?

S prodlouženými řasami je řasenka již minulostí. Pro dlouhodobě krásné prodloužené řasy je nejlepší řasenku vůbec nepoužívat. Pokud je to nezbytné, tak pouze řasenku z řady LUXUSLASHES a pouze na konečky řas.

Jaké jsou největší výhody?

Největší výhodou je pohodlí na letní dovolené, kdy nemusíte mít obavy z rozteklé řasenky a jste v podstatě pořád nalíčená.

Fotografie

Komentáře