Depilace, jak ji neznáte!

Kategorie: Péče o pleť

Mojekrasa

Konečně je tady jaro! Všechno kvete, je stále tepleji a postupně odhazujeme další a další části oblečení. Nic ale nezkazí váš beauty outfit víc než neoholené chloupky. Jak se tedy ideálně připravit na nadcházející sezónu? Máme pro Vás tip na jedinečný depilační vosk. Takový, který nedráždí pokožku, neobsahuje žádné alergeny a je vhodný i na citlivá místa vašeho těla. Navíc má jednu obrovskou přednost: oproti jiným voskům dokáže zachytit chloupky už od délky jednoho milimetru. Zní to jako z pohádky, ale vosk značky LYCON opravdu udělá z depilace příjemný zážitek a z vás okouzlující krásku.

Co stojí za vznikem tohoto revolučního vosku? Zakladatelce značky LYCON Lydii Jordane během jejího dospívání nevyhovoval žádný z depilačních prostředků, které byly dostupné na trhu. Rozhodla se tedy, že si vyvine vosk vlastní. Jelikož pochází z rodiny kosmetických chemiků, podařilo se jí vytvořit vosk, který zajistí perfektní depilaci a současně bude šetrný k pokožce. Její receptura na vosk je výjimečná v tom, že využívá ty nejkvalitnější přírodní ingredience. Vosk LYCON neobsahuje žádné alergeny, je do něj přidávána přírodní pryskyřice a navíc je k dostání v různých druzích, které potěší vaše smysly. Představte si depilaci, při které cítíte vůni jahod nebo čokolády!

Ačkoliv australská značka LYCON funguje na trhu už od roku 1978, do České republiky se dostala teprve před rokem. Výrobky LYCON zatím najdete pouze ve vybraných salonech, jako je například B.elle Beauty na Praze 1. Právě ten nedávno navštívila uznávaná beauty terapeutka Lydia a představila své jedinečné výrobky. Slečny ze studia B.elle Beauty a dalších kosmetických salonů naučila, jak s voskem správně pracovat. Nyní se tyto salony mohou pyšnit slečnami „Lajkonkami“, které perfektně ovládají techniku voskových depilací.

Nenechte se překvapit jarem a objednejte se na stránkách B.elle Beauty. Po bezbolestné a profesionální depilaci vkročíte do prosluněné sezony s pocitem něžné hebkosti. Každá žena si zaslouží být hýčkána a exkluzivní depilace vosky LYCON je přesně to, co z Vás udělá svůdnou bohyni nadcházející sezóny!

Více informací o salonu B.elle Beauty naleznete na stránce www.salony-krasy.cz/…-elle-beauty nebo www.bellebeauty.cz

Fotografie

Komentáře