FIBREPLEX představuje posilující novinky pro zdravě vypadající vlasy a dlouhotrvající zářivou barvu

Kategorie: Účesy a vlasy

Mojekrasa

Zesvětlování a barvení nikdy nebylo tak šetrné! FIBREPLEX od Schwarzkopf Professional minimalizuje oxidativní poškození uvnitř vlasu v důsledku chemických procesů a omezuje lámání vlasů až o 94 %. Nyní FIBREPLEX nabízí skutečnou pečující inovaci pro oslnivou barvu: nový FIBREPLEX Šampon obohacuje stávající systém a přináší dlouhotrvající ochranu barvy, intenzivní vyživení a zdravý lesk.

Všichni si chtějí co nejdéle užívat výsledků barvení. Pro zajištění dlouhotrvajícího oslnivého barevného výsledku je nezbytné zachovat kvalitu vlasů během procesu barvení a pravidelně používat šampon pro ochranu barvy.

Novinky v péči o barvené vlasy pro domácí péči

Proto Schwarzkopf Professional od května 2016 rozšiřuje stávající FIBREPLEX systém o FIBREPLEX Šampon a vylepšený FIBREPLEX N°3 BOND MAINTAINER. Kadeřníci a jejich zákazníci ve Schwarzkopf Professional partnerských salonech si budou moci užívat efektivní ochranu barvy pro zdravý a lesklý vzhled vlasů. Oba přípravky, které lze zakoupit pro domácí použití, vytváří ve vlasovém vláknu potřebné vazby.

Lesley Jennison, Global Colour Ambassador ve Schwarzkopf Professional, je nadšená: “FIBREPLEX představuje vlastně takové pojištění pro vlasy. Nový šampon a N°3 BOND MAINTAINER přináší dodatečnou vrstvu péče a ochranu, takže pevnost a barva vlasů jsou udržovány v nejlepším možném stavu.”

Jak to funguje?

Prvním krokem FIBREPLEX ošetření je použití přípravku N°1 BOND BOOSTER. Je určený pro míchání s jakýmkoli zesvětlovacím, odbarvovacím nebo barvicím systémem a propojuje vlasová vlákna pro posílení pevnosti strukturálních vazeb. Po opláchnutí vlasy umyjte pomocí nového FIBREPLEX Šamponu. Pro uzavření a regeneraci vlasů použijte FIBREPLEX N°2 BOND SEALER, před opláchnutím nechejte působit pět až deset minut pro vyživující ošetření. Během tohoto kroku dojde ke stabilizaci vazeb a uzavření vnějšího vlasového povrchu pro dlouhotrvající pevnost, hebkost, lesk a minimalizaci lámání vlasů až o 94 %1. Vlasy budou nádherně hebké a dokonale vyživené.

Pro zachování nejlepších výsledků doporučujeme používat v rámci domácího ošetření nový šampon společně s N°3 BOND MAINTAINER. Dvakrát týdně naneste na mokré vlasy, nechejte působit pět až deset minut. FIBREPLEX N°3 BOND MAINTAINER uzamyká ve vlasech barevné pigmenty prostřednictvím vyrovnání pH hodnoty, pomáhá tak zachovávat kvalitu vlasů a chrání je před mechanickým poškozením.

Nový FIBREPLEX Šampon a vylepšený FIBREPLEX N°3 BOND MAINTAINER, které vytváří vazby uvnitř vlasového vlákna, budou dostupné ve Schwarzkopf Professional salonech od května 2016.

FIBERPLEX šampon, 200 ml, doporučená prodejní cena 349 Kč. FIBERPLEX Bond Maintainer, 100 ml, doporučená prodejní cena 499 Kč.

Náš tip: Hledáte dobré kadeřnictví?

Fotografie

Komentáře