Individuální krása s Anne Semonin

Kategorie: Péče o pleť

Mojekrasa

Krása ženy, stejně jako její životní zkušenost, je jedinečná. Anne Semonin tak proto ke každé ženě přistupuje jako k jedinečné bytosti, která si žádá individuální krásu. Neexistuje na světě péče o pleť, která by vyhovovala všem, ale je zde Anne Semonin, která se všem individuálně přizpůsobí.

Základem filozofie Anne Semonin jsou na míru šitá ošetření a produktů pro jedinečnou krásu a potřeby každé ženy. Anne Semonin, žena která značku vymyslela, byla jedním z prvních průkopníků péče o pleť vytvořených na míru každé ženě. Podstata a jedinečnost celé péče tkví v míchání stopových prvků a přírodních esenciálních olejů až teprve těsně před samotným nanášením na pleť. Je to jediný způsob, kdy jednotlivým látkám zůstane jejich plná síla, která se ještě čerstvým namícháním prohloubí.

Francouzskou značku založila před více než 25 lety Anne Semonin, která stojí i za konceptem „spa“ – unikátního spojení individualizované péče o pleť s výjimečným prostředím lázní, zaměřených na transformaci krásy a revitalizaci ženského těla. Spojení luxusních přípravků s ošetřením značkou Anne Semonin v jednotlivých spa po celém světě vytváří nepřekonatelnou individuální péči o pleť a krásu žen.

Novou energii značce Anne Semonin přinesla pařížská interiérová designérka, Aline Marcadet, která stojí v čele značky posledních dvanáct let. Samotná Aline stojí za návrhy několika unikátních spa po celém světě. Ke svěřené značce přistupuje komplexně a snaží se dotvářet a rozvíjet koncept spa jako síť luxusních lázní, které se stávají útočištěm pro ženy k načerpání krásy a životní energie.

Ve spojení s francouzskými laboratořemi a profesionálními dermatology Aline neustále pokračuje ve hledání inovativních technologií a nových přísad. Vkládá do nich důvěru s cílem podpořit v ženách přirozenou a jedinečnou krásu, která díky Anne Semonin může vycházet navenek.

Fotografie

Komentáře