Kolekce Age of Beauty | ESSENTIAL LOOKS Podzim/Zima 2015 od Schwarzkopf Professional

Kategorie: Účesy a vlasy

Mojekrasa

Právě zažíváme v módě skutečně vzrušující dobu, jsou posouvány hranice a lidé všech věkových kategorií se užívají života jako nikdy předtím. Zapojte se i vy a ochutnejte barevnost nové kolekce Essential Looks pro podzim a zimu, které jsou věnované tématu, jenž v současné době zažívá sociální revoluci: tím tématem je stárnutí.

Kolekce Age of Beauty novým způsobem definuje věk a přináší jasné módní prohlášení. Namísto maskování nebo potlačování známek stárnutí se do centra pozornosti ocitá naše vlastní krása a individualita. “Dnešní ženy chtějí oslavovat svou individualitu, aniž by přitom opomíjely aktuální trendy,” říká Simon Ellis, Mezinárodní kreativní ředitel Schwarzkopf, a zdůrazňuje tím stěžejní poselství kolekce Age of Beauty.

Stručný přehled trendů Kolekce Age of Beauty:

Silver Glory

Stylové, ženské a hladké kalhotové kostýmy jsou zpět v trendové černé barvě – a nesmíme zapomínat ani na malé černé šaty ztělesňující nadčasovou eleganci. Klasika a nadčasovost prolínají celý trend a lze je najít také ve všech salonech Schwarzkopf Professional. Pomocí Igora Royal Absolutes Silverwhite oslavuje trend Silver Glory zralé, šedé vlasy a zdůrazňuje tak krásu přirozené barvy vlasů. Šedé tóny zjemněné stříbrnými akcenty přinášejí svěží vzhled plný nového lesku. Výsledkem je barevná dokonalost! V kombinaci s klasickými střihy, jako je elegantní mikádo nebo vlasy vyčesané nahoru pomocí OSiS+ Session Label Silného vlasového spreje, nemusí šedé vlasy dodržovat žádná pravidla – můžou si dovolit všechny tvary a detaily.

Layered Chic

Nastal čas vrstvení a stupňování! Nadcházející sezóna ohlašuje návrat robustních úpletů a vrstvených stylů. Neexistují žádné hranice pro kombinování: dlouhé topy se nosí pod kabátem přes šaty a svetry. Trend Layered Chic představuje výrazný, ale přitom jednoduchý módní trend. Soustředí se na vrstvy a uvolněné struktury. Široká škála variant sahajících od svěžích krátkých účesů po luxusní dlouhé hřívy vždy zaručí expresivně pojatý styl. Odstíny Igora Royal Absolutes nabízí maximální krytí šedých vlasů a teplé tóny pro dokonalý barevný soulad. Použitím technik, jako je vytvoření světlejších odstínů v přední části vlasů, lze snadno dosáhnout přirozeného rámování obličeje.

Heritage Blend

Trend Heritage Blend oživuje potisky a vzory a propojuje klasický styl s výraznými prvky. Jaké je předepsané oblečení pro Váš věk? Přirozené, sebevědomé a jedinečné! Toto je styl s jasným názorem bez nepřirozeného vzhledu! Vedle svěžích stylů a moderních, strukturovaných tvarů zaručuje vhodná vlasová barva dosažení vyhledávaného přirozeného stylu. Vzhledem k tomu, že vlasy s věkem ztrácí svůj lesk a mladistvou vitalitu, máme tendenci hledat nové barvy, které budou vypadat co nejpřirozeněji. Igora Royal Absolutes Age Blend Obnovuje přirozený lesk zralých vlasů. Nové odstíny krásně kašírují přirozenou vlasovou barvu a zanechává je plné nádherného lesku. Tento přirozený vzhled skvěle vyhovuje zralejší pleti, která se s věkem stává světlejší. Sebevědomí, jedinečnost a stylovost – to jsou nové atributy života zralé ženy!

Náš tip: Hledáte dobré kadeřnictví?

Fotografie

Komentáře