Krásnější pleť za 30 minut není sci-fi!

Kategorie: Péče o pleť

Mojekrasa

I vaše pokožka je velmi citlivá! Aby byla krásná, potřebuje vaši pozornost v podobě starostlivé (nejlépe každodenní) péče. Někdy si ale doma s problémy pokožky neporadíte, a to se můžete snažit jak chcete. Nejhorší bývá boj s mastnou pletí, akné, pigmentací a s vráskami. Máte tyto problémy a nevíte si rady? Seznamte se způsobem, jak si sjednat pomoc, která zabere za 30 minut!

Předem vyhraná bitva s E-LIGHT

Jestliže vás trápí mastnota, objevuje se vám akné, vaši pleť hyzdí pigmentové skvrny či pozorujete, že se začínají objevovat vrásky, spolehněte se na E-LIGHT. Jedná se o novou, nejintenzivnější a neinvazivní technologii, která dokáže i během 30 minut proměnit vaši pleť k lepšímu.

Jak je to možné?

Metoda ošetření pleti E-LIGHT kombinuje IPL a radiofrekvenci. K ošetření pleti se využívá pozitivních účinků barevného světla a radiofrekvence. Do pleti se jsou během ošetření aplikovány „laserové“ výboje. Jejich působením dochází k rychlému omlazení pleti. Přístroj se individuálně nastavuje vždy s ohledem na daný problém. Na aknózní pleť se používají zelené paprsky, které potlačují zánětlivé procesy. Červené světlo zabírá na vrásky a pomáhá k celkovému omlazení pokožky, efektivně bojuje i proti pigmentaci. Metoda E-LIGHT je zcela bezbolestná. Během ošetření budete cítit na pokožce jen příjemné teplo, takže si při ošetření krásně odpočinete. E-LIGHT je možné spojit i s klasickým ošetřením pleti, díky čemuž pokožka dostane potřebné živiny a bude vypadat mladší.

Aktuálně ve SlimFOX

Metodu E-LIGHT nabízí kosmetické studio SlimFOX. Najdete ho v Brně, na adrese Rašínova 2 (nedaleko Náměstí Svobody). Objednat se na toto ošetření je hračka a to díky on-line rezervačnímu systému. Buďte krásnější bleskovou rychlostí! Více informací najdete na www.slimfox.cz.

Fotografie

Komentáře