Luxusní vlasová péče s květinovým nektarem pro suché a vyčerpané vlasy bez lesku

Kategorie: Novinky a zajímavosti

Mojekrasa

Jsou vaše vlasy extrémně vysušené a volají po bohaté vyživující péči? Dopřejte jim, co potřebují a pečujte o ně s novou řadou Schauma Nectar Nutrition. Tato novinka nabízí recepturu s květinovým nektarem, který patří mezi oblíbené kosmetické ingredience.

Šampon a balzám poskytují suchým, strádajícím vlasům intenzivní výživu do hloubky. Díky této péči budou vlasy vyživené od kořínků ke konečkům a opět hedvábně hladké na dotek. Přípravky mají nádhernou vůni, v níž se snoubí smyslné a orientální tóny s jemnými vůněmi vybraných květů. Díky tomu se mytí vlasů stává jedinečným zážitkem.

Výživný šampon Schauma Nectar Nutrition obohacený o smyslnou květinovou vůni při mytí vlasy hloubkově vyživuje a navrací jim jejich hladkou, hedvábnou krásu. Balzám Schauma Nectar Nutrition vytvoří kolem každého jednotlivého vlasu ochranný film a zanechá jej uhlazený a lesklý. Smyslná vůně s květinovými tóny mandarinky, ylang-ylang a vanilky má složení klasického parfému a z vyživující péče o vlasy vytvoří skutečně luxusní zážitek, který bude hýčkat vlasy i smysly.

Portfolio řady Schauma Nectar Nutrition:

  • Schauma Nectar Nutrition šampon, 400 ml – 84,90 Kč
  • Schauma Nectar Nutrition šampon, 250 ml – 64,90 Kč
  • Schauma Nectar Nutrition balzám, 200 ml – 64,90 Kč

Nová Schauma Nectar Nutrition bude k dostání v obchodní síti od září 2014.

Fotografie

Komentáře