Make-Up Institute Prague & Academy Lab Petra Měchurová. Edukativní instituce spojily své síly!

Kategorie: Pro odborníky

Mojekrasa

Prestižní edukativní instituce z prostředí make-upu a vlasového stylingu spojily své síly, aby společně zapracovaly na rozvíjení beauty světa a vzdělávání nové generace kadeřníků a make-up artistů.

Vysoká poptávka po novinkách a touha patřit mezi ty nejlepší make-up artisty a hair stylisty byla počátkem propojení dvou vzdělávacích institucí – Make-Up Institute Prague, kde Markéta Davidovich vychovávává nové make-up artisty, a Academy Lab Petra Měchurová, kde Petra Měchurová pracuje na nové generaci kadeřníků. S tím, že obě dámy se snaží nejenom vychovávat novou generaci, ale i pracovat na té stávající, na jejím rozvoji, díky kterému budou moci dát klientům nové možnosti.

Společně plánují vzdělávací programy, které budou propojovat make-up a vlasový styling: „Cílem kurzů je zvýšit povědomí a úroveň vlasového stylingu. Je pro nás velkou ctí, že vzdělávací akademie Petry Měchurové s námi navázala spolupráci a chce tak své know-how předávat dále," dodává Markéta Davidovich. Propojení vzdělání v oblasti make-upu a v oblasti vlasového stylingu bude znamenat velký posun pro každého účastníka seminářů. Mimo jiné se naučí přistupovat ke každému klientovi komplexně z několika pohledů a získají možnost rozšířit svoji nabídku služeb.

Tým Academy Lab Petra Měchurová, který bude v Make-Up Institite Prague přednášet, se pravidelně účastní mnoha zahraničních vzdělávacích akcí po celý rok a neustále na sobě pracuje a zdokonaluje se. „Vzdělávání by mělo být jednou z největších prirorit a nejenom pro kadeřníka. Každý by měl mít vytyčený směr, kterým chce jít a hlavně pokračovat dál. Také věřím, že kadeřnické umění je o sdílení, umění se podělit o své zkušenosti s ostatními. Proto vás za sebe i svůj tým srdečně zvu, abyste udělali krok k vašemu zdokonalení společně s námi. Osobně jsem ráda, že nyní můžeme společně rozvíjet jak kadeřníky, tak nové make-up artisty.“ říká Petra Měchurová. „Naše týmy se často potkávaly na módních přehlídkách, při focení a tak nás napadlo propojit své síly. Každý úspěšný vizážista musí ovládat vlasový styling a každý kadeřnik by měl rozumět makeu-pu, proto věříme ve vzájemné silné propojení, které má smysl a bude přínosem,“ říká Markéta.

Společnou spolupráci odstartovaly fotoprodukcí, kdy se tvořil vizuál na promo nových kurzů. Na projektu spolupracovala Hristina Georgievska, top make-up artistka a lektorka v Make-Up Institute Prague. Účes vytvořila vyhlášená kadeřnice Petra Měchurová, o styling se postarala Olo Křížová a fotila Nikola Šrajerová.

Sledujte nás na Facebooku: www.facebook.com/salonykrasycz

Sledujte nás na Instagramu:www.instagram.com/salony_krasy.cz

Fotografie

Komentáře