Nejkrásnější dívčí účesy pro Vaši dceru, vnučku nebo kamarádku?

Kategorie: Účesy a vlasy

Mojekrasa

Pod vedením Blanky Haškové se naučíte 12 krásných dívčích účesů. Od pletení, přes motání, až po finální zdobení a styling účesu. Najdete zde tipy na pomůcky, díky kterým se z Vás stane mistr v pletení.

Získejte nejkrásnější dívčí účesy pro Vaši dceru, vnučku nebo kamarádku. Krok za krokem Vás kadeřnice Blanka Hašková naučí, jak na pletení, drdoly a culíky.

Chci si prohlédnout kurz 12 dívčích účesů

Všechny lekce si můžete prohlédnout kdykoli, kdekoli a kolikrát budete chtít. Celý kurz pro Vás sestavila a natočila Blanka Hašková, jedna z našich předních kadeřnic a vlasových stylistek.

Ke kurzu také získáte zdarma video, jak správně pečovat o dětské vlasy. V něm se dozvíte, které produkty jsou nejvhodnější, co s dětskými kudrlinami a jak si ulehčit česání a úpravu vlasů před pletením.

„Dcera samozřejmě ráda dobře vypadá a parádí se, a k tomu už klasický pletený cop (který umím nejlíp) nestačí. Blanka mně naučila jednoduchý drdol a díky natáčení kurzu 12 nej dívčích účesů i další fígle. Není to tak těžké ani pro táty“ :) Roman Vojtek, herec

Chci si prohlédnout kurz 12 dívčích účesů

Náš tip: Hledáte dobré kadeřnictví?

Komentáře