Nová kolekce OPS!Objects dává prostor vaší originalitě

Kategorie: Styl

Mojekrasa

Líbí se vám zajímavé šperky s osobitým nápadem a zároveň nepatříte k pohlcené skupině lidí, co nosí Pandoru? Pak se vám určitě zalíbí italské módní doplňky OPS!Objects a jejich nová kolekce, která je založena hlavně na individuálním přístupu každého, kdo šperk nosí.

Italská značka OPS!Objects je značkou přinášející zajímavé a nápadité řetízky, náramky nebo prstýnky a dokonce i doplňky v podobě krytů na mobil. Jsou zajímavé kombinací více materiálů, kde měkký a lehký silikon či plast doplňují nerezové prvky nebo kamenné i perlové ozdoby. Módní doplňky jsou velmi originální a každého hned na první pohled zaujmou.

S nejnovější kolekcí však přichází ještě jedna, mnohem zajímavější vychytávka nazvaná MY!Ops. Tato kolekce je složena z řetízků a náramků s typickým, silikonovým přívěskem ve tvaru srdce. Co dáte ale dovnitř přívěsku už záleží jen a jen na vás. Na výběr máte z několika setů, skládajících se vždy ze čtyř miniatur. Každý set vyjadřuje jiný postoj k životu.

Miniaturami uvnitř přívěsku můžete dát najevo, že milujete zvířata nebo že důležitou součástí vašeho života je móda. Taktéž dáte naplněným přívěskem najevo, že jste se právě zasnoubila nebo že jste zamilovaná. Je pak už jen na vás, jak jednotlivé miniatury nakombinujete a co chcete dát svým originálním šperkem světu najevo.

Tato nejnovější kolekce je opravdu velmi originální a přináší zase nový rozměr všem šperkům Ops!Obejcts. Tento přívěsek se totiž dá perfektně kombinovat s ostatními šperky, a tak například spolu s prstýnkem bude set vypadat dokonale.

Nová kolekce šperků MY!Ops může být i skvělým dárkem pro kamarádku – čerstvou paničku domácího mazlíčka nebo čerstvě zasnoubenou, budoucí nevěstu. Záleží však jen na vás, které miniatury do srdíčkového přívěsku pořídíte. A originalitě se meze nekladou ;)

Fotografie

Komentáře