Nová řada BC OIL MIRACLE: Další generace účinné olejové péče pro zdravé vlasy

Kategorie: Účesy a vlasy

Mojekrasa

Vlasová péče v salonu vychází z luxusního ošetření, jehož výsledkem jsou lesklé a zdravě vypadající vlasy. A právě tento výsledek přináší BC OIL MIRACLE od Schwarzkopf Professional! Luxusní pečující řada nabízí našim partnerským salonům cílenou péči obohacenou o oleje pro každý typ vlasů. Čím je tak speciální?

BC OIL MIRACLE díky nejnovějším technologiím, které vlasy nezatěžují, povyšuje olejové pečující účinky na další úroveň a představuje dvě nové inovace této řady. Čtyři nové olejové šampony obsahují marulový, růžový, arganový olej nebo olej z opuncie mexické. Přináší tak všem typům vlasů větší pohyb a nádherný lesk. Nový nepostradatelný stylingový hero přípravek BC OIL MIRACLE Olejové želé kombinuje intenzivní pečující účinky s odlehčenými stylingovými vlastnostmi pro skvělé tvarování vlasů.

Vylepšené olejové šampony BC OIL MIRACLE vytváří dokonalý základ pro zářivý vzhled. Receptura obsahuje mimořádně lehké kapičky oleje, které vyživují vlasy pro maximálně snadné rozčesávání a svěží pocit vlasové pokožky, zároveň dodává vlasům nepřehlédnutelný pohyb a bohatý lesk. Schwarzkopf Professional nabízí všem typům vlasů vlasovou péči obohacenou o olej – od zklidňujících receptur pro suchou vlasovou pokožku po intenzivní zvlhčující podporu poškozených vlasů.

Kromě osvědčené řady luxusních pečujících přípravků BC OIL MIRACLE je novinkou na trhu inovativní stylingový přípravek. Nové Olejové želé v rámci jednoho přípravku kombinuje účinky směsi arganového, marulového, růžového oleje a oleje z opuncie mexické. Odlehčené stylingové polymery obohacují vlasy o potřebnou vlhkost pro nepřehlédnutelný zrcadlový lesk a hedvábný vzhled bez jakéhokoli krepatění. Odlehčená struktura Olejového želé usnadňuje styling a tvarování vlasů.

Ve srovnání s mnoha dalšími olejovými přípravky, BC OIL MIRACLE vlasy nemastí ani nevytváří jejich mokrý vzhled. Místo toho vlasy vyživuje a chrání – od kořínků po konečky.

Přehled přípravků nové řady BC OIL MIRACLE od Schwarzkopf Professional:

NOVÉ: BC OIL MIRACLE OLEJOVÉ ŽELÉ, 50 ml, 459 Kč

Usnadňuje styling a zároveň vyživuje vlasy pomocí luxusní směsi arganového, marulového, růžového oleje a oleje z opuncie mexické. Pro hedvábně vláčné vlasy a zrcadlový lesk.

BC OIL MIRACLE OLEJOVÝ ŠAMPON S MARULOVÝM OLEJEM, 200 ml, 259 Kč

Jemný šampon s marulovým olejem pro jemné až normální vlasy. Vyživuje vlasy, dodává jim hedvábnou vláčnost a nezatěžuje je.

BC OIL MIRACLE OLEJOVÝ ŠAMPON S ARGANOVÝM OLEJEM, 200 ml, 259 Kč

Jemný šampon s arganovým olejem pro normální až silné vlasy. Vyživuje vlasy, přináší jim intenzivní lesk a nezatěžuje je.

BC OIL MIRACLE OLEJOVÝ ŠAMPON S RŮŽOVÝM OLEJEM, 200 ml, 259 Kč

Jemný šampon s recepturou obsahující růžový olej pro všechny typy vlasů a vlasové pokožky. Dodává vlasům viditelný lesk a nezatěžujícím způsobem je uhlazuje.

BC OIL MIRACLE OLEJOVÝ ŠAMPON S OLEJEM Z OPUNCIE MEXICKÉ, 200 ml, 259 Kč

Jemný šampon s recepturou s olejem z opuncie mexické pro mdlé, suché a křehké vlasy. Vyživuje vlasy bez jejich zatížení.

Náš tip: Hledáte dobré kadeřnictví?

Fotografie

Komentáře