Novinka BC Oil Miracle Rose Oil - Růžová budoucnost pro vaše vlasy!

Kategorie: Účesy a vlasy

Mojekrasa

Přípravky s olejovým základem si oblíbilo nejenom velké množství známých osobností, ale i kadeřníků. Jejich výjimečné pečující schopnosti se nyní ještě dále rozvíjejí s novinkou BC Oil Miracle Rose Oil. Nová intenzivně pečující technologie Rose Oil vyživuje nejenom vlasy, ale zároveň hýčká i vlasovou pokožku.

První olejová řada BC pro vlasy a vlasovou pokožku

Oleje se staly klíčovými složkami v přípravcích pečujících o obličej a tělo a následně byly úspěšně začleněné do segmentu vlasové péče. Pleťové a vlasové přípravky obsahující vzácný růžový olej jsou mimořádně oblíbené. BC Oil Miracle Rose Oil s růžovými oleji hýčká vlasy a vlasovou pokožku. Receptura kombinuje dva vzácné aromatické oleje získané z vybraných druhů růží – šípku a damašské růže. Šípkový olej se získává ze semínek růžového keře a běžně se používá v pleťové kosmetice. Je známý svým vysokým obsahem vitamínu A, obsahuje také vitamín C a esenciální mastné kyseliny. Olej z damašské růže, která symbolizuje krásu a lásku a je známá svou podmanivou vůní, se používá při výrobě parfémů, ve zkrášlující kosmetice nebo pro vytvoření růžové vody.

Nová luxusní péče a hýčkající zážitek

Nové přípravky BC Oil Miracle Rose Oil obsahující kombinaci dvou aromatických olejů nabízí jedinečnou úroveň péče: pomáhají pečlivě ošetřovat vlasovou pokožku a zároveň ve stejnou dobu vyživují vlasy, dodávají jim hebkost a lesk. Svěží exotická květinová parfemace a jemná konzistence přípravků BC Oil Miracle Rose Oil zprostředkovávají velmi smyslnou péči.

Řada BC Oil Miracle Rose Oil:

BC Oil Miracle Rose Oil Hair & Scalp Kúra Tento elixír se vzácným olejem představuje dokonalou kúru pro zatěžované vlasy a vlasovou pokožku. Elixír s růžovými oleji vyživuje vlasovou pokožku a vlasy, kterým zároveň přináší hebkost a lesk. Všestranný olej nabízí tři různé možnosti aplikace. Při použití společně s masáží vlasové pokožky v rámci předošetření pomáhá zklidnit vlasovou pokožku, zmírňuje její napjatost a vysušení. Aplikace na vlhké vlasy před jejich vysoušením usnadňuje styling, chrání před teplem a dodává jim hebkost a lesk. Použití v rámci závěrečného ošetření na suché vlasy přináší uhlazení, propůjčuje nádherný lesk a jedinečnou hebkost vlasů bez jejich zatížení. BC Oil Miracle Rose Oil Hair & Scalp Kúra, 100 ml, 459 Kč

BC Oil Miracle Rose Oil Hair & Scalp Šampon

Průhledný růžový šampon obsahující vzácný růžový olej šetrně čistí a hloubkově zvlhčuje vlasy a vlasovou pokožku. Pro hebké, lesklé vlasy a zklidněnou, uvolněnou vlasovou pokožku. BC Oil Miracle Rose Oil Hair & Scalp Šampon, 200 ml, 249 Kč

Autor: Henkel

Náš tip: Hledáte dobré kadeřnictví?

Fotografie

Komentáře