Novinka Dove Advanced Hair Series Quench Absolute zkrotí neposedné kudrliny a podtrhne jejich krásu

Kategorie: Účesy a vlasy

Mojekrasa

Jedna z deseti žen na světě se může pyšnit vlnitými kudrnatými vlasy, ale až 50 % z nich by je raději vyměnilo za rovné, hladké a lesklé. Kudrnatý vlas má totiž odlišnou strukturu a vyžaduje specifickou péči i přípravky. Proto Dove přichází na trh s novinkou Quench Absolute z řady Advanced Hair Series. Šampon, kondicionér a maska nové kolekce svým jedinečným složením s vzácným olejem z palmy Buriti pomáhají neposedné kadeře hloubkově vyživit, díky čemuž získají větší pevnost2 a budou se také snadněji upravovat.

Kudrnaté a vlnité vlasy  nejsou příznačné jen pro určité etnikum, naopak je má jedna žena z deseti na celém světě. Ať už jde o extrémně husté afro kudrliny, „prstýnky“ či vlnité kadeře, všechny sdílejí stejná specifika, která ženám znesnadňují snahy o zdravý a lesklý vzhled vlasů.

Dove chce majitelkám kudrnatých či vlnitých kadeří pomoci s péčí o ně a naučit je vnímat jako svou přednost. Jejich vlasový typ se geneticky liší od rovného a vyžaduje vyšší úroveň výživy. Nedostatek živin u vlasů totiž může vést ke krepatění, hrubosti, křehkosti a matnému vzhledu.

Z tohoto důvodu potřebují vlnité a kudrnaté vlasy specifickou péči s výživovými složkami pronikajícími hluboko do jejich struktury. Proto Dove přichází na trh s novou řadou Advanced Hair Series Quench Absolute určenou speciálně pro přirozeně vlnité a kudrnaté vlasy. „Ženy si často neví rady se svými kudrnatými či neposednými vlnitými vlasy a řešení se snaží najít v používání žehliček či kulem. Tím ale vlasy, již tak velmi náchylné k vysušování, vystavují ještě větším ničivým dopadům. Doporučila bych jim používat speciální vlasovou péči určenou právě pro jejich typ vlasů, jako je Quench Absolute z řady Dove Advanced Hair Series, která zohledňuje všechna jejich specifika, poskytuje ochranu proti zevním vlivům a udržuje správnou výživu a hydrataci,“ říká dermatoložka doc. MUDr. Monika Arenbergerová, Ph­.D.

Vlasová péče Quench Absolute obsahuje jedinečnou kombinaci vyživujících látek, proteinů a vzácného oleje Buriti. Vlnité a kudrnaté vlasy získají po použití Dove Advanced Hair Series Quench Absolute pevnější a hladší strukturu a rovněž se budou lépe upravovat. Krásných, vyživených a poddajnějších loken lze nejlépe dosáhnout aplikací všech tří produktů, jež řada zahrnuje – šamponu, kondicionéru a masky.

Portfolio produktů:

Šampon Dove Advanced Hair Series Quench Absolute

Krémová formule šamponu čistí a vyživuje vlasy, přispívá k jejich snazší úpravě a hladšímu vzhledu. Aplikujte na vlhké vlasy, jemně promasírujte a opláchněte. Šampon lze používat denně. K dostání výhradně v dm drogeriích za nezávaznou doporučenou spotřebitelskou cenu 119,90 Kč.

Kondicionér Dove Advanced Hair Series Quench Absolute

Kondicionér intenzivně vyživuje a posiluje kudrnaté vlasy. Naneste na umyté vlasy, zaměřte se na konečky a opláchněte. Kondicionér lze používat denně. K dostání výhradně v dm drogeriích za nezávaznou doporučenou spotřebitelskou cenu 119,90 Kč.

Maska Dove Ad­vanced Hair Se­ries Quench Absolute

Obsahuje živiny, díky kterým se vlasy stávají hladšími a poddajnějšími. Masku aplikujte dvakrát týdně do délek a nechte působit pět minut. K dostání výhradně v dm drogeriích za nezávaznou doporučenou spotřebitelskou cenu 149,90 Kč.

Náš tip: Hledáte dobré kadeřnictví?

Fotografie

Komentáře