Novinka: Essence Ultime Omega Repair Regenerační sérum

Kategorie: Styl celebrit

Mojekrasa

Pokud máte pocit, že vaše vlasy právě nejsou zrovna ve formě, chybí jim lesk, jsou mdlé a bez života, je na čase dodat jim potřebnou porci výživných látek. Ideálními přípravky jsou v takových případech koncentrovaná vlasová séra. Prvotřídní novinkou mezi těmito přípravky je Essence Ultime Omega Repair Regenerační sérum od Schwarzkopf. Stačí pár kapek a vaše vlasy budou během pouhých 30 vteřin zregenerované, zdravě vypadající a objemné. A to i v případě, že jste majitelkou poškozených a jemných vlasů. Stejně jako u všech ostatních produktů značky Essence Ultime, přispěla svými znalostmi a zkušenostmi při vývoji séra opět Claudia Schiffer. Výsledkem je inovativní produkt, který zaplní místo na trhu s vlasovou péčí.

Objem, poddajnost, pružnost a nádherný lesk: takové vlastnosti budou mít s novým Essence Ultime Omega Repair Regenerační sérum dokonce i jemné poškozené vlasy. Doktorka Elisabeth Poppe, ředitelka mezinárodního výzkumu pro vlasovou péči ve společnosti Henkel, vysvětluje, jak nové sérum vyplňuje mezeru na trhu: „Ženy s jemnými vlasy se často vyhýbají kondicionérům a vlasovým olejům, protože vlasy pak mohou působit zplihle. Kvůli tomu jsou také náchylnější k poškození a třepení konečků. Essence Ultime Omega Repair Regenerační sérum od Schwarzkopf vlasy regeneruje a posiluje, a zároveň jim dodá objem a pružnost.” Expertka doporučuje používání séra každý den, a pro optimální péči o jemné vlasy kombinovat jednou týdně s kúrou Essence Ultime.

Essence Ultime Omega Repair Regenerační sérum poskytuje vlasům cílenou regeneraci díky své obzvláště koncentrované receptuře obsahující ULTÎME-4-komplex. Jde o jedinečnou kombinaci vybraných ingrediencí, jako jsou luxusní výtažky z perel, panthenol, zušlechtěný protein a keratin. „Sérum obsahuje navíc speciální kombinaci pozitivně nabitých polymerů, neboť poškozené části vlasu budou mít vždy negativní náboj. Toto poškození je pak kompenzováno pozitivně nabitými polymery,” vysvětluje Dr. Elisabeth Poppe.

Aplikace přípravku Essence ULTIME Omega Repair Regenerační sérum Součástí balení je pipetový aplikátor, s jehož pomocí lze sérum jednoduše a naprosto přesně dávkovat a používat. Přípravek stačí nanést v množství 1–2 pipety do dlaní a aplikovat ke kořínkům i po celé délce vlasů. „V ideálním případě by se mělo sérum použít před vysoušením a mělo by se vpracovat do vlasů s pomocí kartáče,” říká doktorka Elisabeth Poppe. Tak zajistíte, že bude sérum rovnoměrně naneseno do vlasů, kterým dodá okamžitě sílu, objem a lesk. Přípravek se již neoplachuje.

Essence Ultime Omega Repair Regenerační sérum je v prodeji od ledna a koupíte ho v drogeriích za doporučenou cenu 219,90 Kč.

Fotografie

Komentáře