Novinka: Fa Greek Yoghurt

Kategorie: Péče o pleť

Mojekrasa

Po tisíciletí lidé považovali jogurt za jednu z nejzdravějších a velmi osvěžujících přírodních ingrediencí. Jeho vynález se připisuje Bulharům a podle písemných pramenů si na něm lidé pochutnávají již přes 4500 let. Má nejen osvěžující chuť, ale je také vysoce ceněný pro svůj blahodárný vliv na zdraví i krásu. Pečující vlastnosti jogurtu ocení hlavně vaše pokožka, která bude po jeho použití nádherně hladká a hebká. Tyto účinky si můžete nyní užít prostřednictvím novinky značky Fa společnosti Henkel, která představuje nový sprchový gel a mýdla Fa Greek Yoghurt s okouzlující vůní mandlí. Odlehčená a pečující receptura vyrovnává a navrací pokožce původní mikroflóru potřebnou pro zdraví a krásu.

Některá mýdla a sprchové gely mohou narušovat ochrannou vrstvu pokožky, a tím přispívat k jejímu vysušování. Řada mycí tělové kosmetiky Fa Yoghurt naopak nabízí pečující recepturu, jež pomáhá chránit původní přirozenou mikroflóru a brání vysušování pokožky. Zároveň pokožku šetrně čistí a osvěžuje.

Řada Fa Yoghurt je dostupná ve dvou variantách – Fa Yoghurt Aloe Vera a Fa Greek Yoghurt (novinka). Nová receptura sprchových krémů a mýdel je obohacena o jogurtové proteiny, které zachovají přirozenou rovnováhu pokožky a zabrání jejímu vysoušení. Řada mycích přípravků Fa Yoghurt nabízí kompletní hydratační péči o tělo, ať už jde o sprchu, koupel nebo si jen chcete umýt ruce.

Portfolio řady Fa Yoghurt:

  • Fa Yoghurt sprchový krém – kombinuje jemnou a citlivou péči s příjemnou svěžestí. Je dostupný ve variantách Aloe Vera a Greek Yoghurt. Doporučená cena je 59,90 Kč (250 ml) a 84,90 Kč (400 ml).
  • Fa Yoghurt tuhé mýdlo – dostupné ve variantách Yoghurt Sensitive, Aloe Vera a Greek Yoghurt, doporučená cena je 17,50 Kč (100 g).
  • Fa Yoghurt tekuté mýdlo – dostupné ve variantách Aloe Vera a Greek Yoghurt, do-poručená cena je 59,90 Kč (300 ml).

Řada mycích přípravků s novým svěžím designem Fa Yoghurt a nová kolekce sprchových gelů a mýdel Fa Greek Yoghurt zanechá pokožku svěží a nádherně hebkou a do vaší kou-pelny přinese závan přirozené svěžesti.

Řada Fa Greek Yoghurt je v obchodech k dostání od září 2014.

Fotografie

Komentáře