NOVINKA: Fa Magic Oil - pro výjimečný zážitek ze sprchování

Kategorie: Péče o pleť

Mojekrasa

Relaxace, péče, povzbuzení, osvěžení. To všechno nám dokáže poskytnout chvilka ve sprše. Stačí si vzít vhodný sprchový gel a užít si pár minut, které pro sebe máte. Značka Fa nyní přichází s novou řadou v péči o tělo Fa Magic Oils, jež promění sprchování ve skutečný zážitek. Inovativní receptura s mikrooleji vytváří při kontaktu s vodou bohatou pěnu a zanechá na pokožce lehký pečující film. Kapky mikroolejů se vstřebávají do pokožky, která je díky tomu krásně hebká a vláčná. Přitom na ní nezůstává žádná mastnota. Fa Magic Oil je k dostání ve dvou variantách – s vůní růžového jasmínu a modrého lotosu.

Nová kolekce Fa Magic Oil přináší vše, co od sprchování očekáváte. Je vyživující, poskytuje pokožce potřebnou svěžest a hedvábnou jemnost. Přípravky této kolekce navíc nádherně voní, takže nabídnou dokonalý zážitek vašim smyslům.

Fa Magic Oil Pink Jasmine – slovo „jasmín“ pochází z arabštiny a znamená “vonný olej”. Jasmín byl vždy ceněn pro své příjemné aroma, které se stalo inspirací pro novou exotickou vůni Fa Magic Pink Jasmine.

Fa Magic Oil Blue Lotus – uchvátí vaše smysly díky své jemné a delikátní vůní modrého lotosu – květiny, která byla vždy obdivována pro svoji krásu a byla pěstována jako okrasná rostlina již ve starém Egyptě.

Nová řada Fa Magic Oil je dostupná v obchodech v obou variantách sprchových gelů od března 2015. Vyzkoušejte také pěnu do koupele a tuhé mýdlo ve variantě Fa Magic Oil Pink Jasmine!

Portfolio Fa Magic Oil:

  • Sprchový gel Fa Magic Oil Pink Jasmine – 250 ml (59, 90 Kč) a 400 ml (84, 90 Kč). Příjemná vůně růžového jasmínu okouzlí vaše smysly.
  • Sprchový gel Fa Magic Oil Blue Lotus – 250 ml (59, 90 Kč) a 400 ml (84, 90 Kč). Jemná a delikátní vůně modrého lotosu navodí chvíle příjemného prožitku.
  • Pěna do koupele Fa Magic Oil Pink Jasmine – 500 ml (79, 90 Kč)
  • Tuhé mýdlo Fa Magic Oil Pink Jasmine – 100 g (17, 50 Kč)

Díky nové kolekci Fa Magic Oil můžete povýšit „obyčejné“ sprchování na skutečný zážitek. Probuďte své smysly a dopřejte si výjimečný pocit z té nejlepší péče, které se už nikdy nebudete chtít vzdát.

Fotografie

Komentáře