NOVINKA: Fa Men Xtreme Protect 5

Kategorie: Pro muže

Mojekrasa

Pánský antiperspirant s ochranou v 5-ti dimenzích. Oblíbená pánská kosmetická značka Fa Men Xtreme nyní přichází s vysoce výkonným deodorantem Fa Men Xtreme Protect 5, který nabízí vše, co lze od antiperspirantu vyžadovat.

Poskytuje kompletní deo ochranu v pěti dimenzích: chrání proti potu, tělesnému pachu, skvrnám, svědění a podráždění pokožky. Složení tohoto antiperspirantu obsahuje inovativní systém aktivních látek, které včas rozpoznávají změny v pokožce a začnou působit ještě dříve, než se vůbec začnete potit.

Pokožka v podpaží je extrémně citlivá, a to nejen u žen, ale i u mužů. Z toho důvodu muži hledají antiperspirant, který pokožku ochrání před podrážděním, a zároveň dokáže poskytnout spolehlivou ochranu před potem a nepříjemným tělesným pachem. Značka Fa Men Xtreme vyvinula novinku Fa Men Xtreme Protect 5 jako vysoce výkonný antiperspirant s 5-ti účinky.

Ochrana proti potu, tělesnému pachu, skvrnám, svědění a podráždění pokožky: inovativní antiperspirant Fa Men Xtreme Protect 5 poskytuje mužům vše, co od antiperspirantů vyžadují. Jeho složení je šetrné k pokožce, a navíc ji po holení zklidňuje. V klinicky testovaných podmínkách bylo dokázáno, že u mužů používajících Fa Men Xtreme Protect 5 je intenzita pocení snížena alespoň o 50 %, a to dokonce i v extrémním horku. Antiperspirant byl testován v sauně při teplotě 80 °C.

Složení tohoto produktu obsahuje taurin, který poskytuje úlevu od svědění a podráždění pokožky. Pečlivě vybrané látky šetrné k textilu navíc nezanechávají stopy na oblečení. Fa Men Xtreme Protect 5 je šetrný k pokožce, a zároveň poskytuje účinnou ochranu, jeho přesvědči-vý výkon je navíc podtržen svěží vůní s mužnými tóny.

Antiperspirant Fa Men Xtreme Protect 5 (150 ml) je na pultech obchodů k dispozici v podobě deospreje, kuličkového a tuhého antiperspirantu za doporučenou cenu 84,90 Kč.

Fotografie

Komentáře