NOVINKA: Schwarzkopf styliste ULTIME BIOTIN+ VOLUME

Kategorie: Účesy a vlasy

Mojekrasa

Když žádají vlasy objem. Vlasy jsou a vždycky byly symbolem ženskosti. Ačkoli se módní trendy opakují a historie se vrací, jedno je jisté. Objemu se ženy u svých účesů snažily dosáhnout vždycky. Jenže pokud se k vám příroda zachovala jako macecha a nadělila vám na hlavě jemné chmýří, dosáhnout nadýchaného účesu bývá problém. Řešení však existuje a skrývá se v používání správné vlasové kosmetiky. Spolehnout se můžete na přípravky nové značky styliste ULTIME od Schwarzkopf, která nabízí přípravky styliste ULTIME BIOTIN + VOLUME zajišťující tolik žádaný objem.

Prvotřídní složení stylingové značky styliste Ultime značky bylo vyvinuto v exkluzivní spolupráci s ikonou světového modelingu Claudií Schiffer. Ta se nejen stala tváří této značky, ale byla i součástí celého procesu jejího vývoje. Od konceptu až po výběr nádherné dlouhotrvající květinové vůně. Buďte krásná jako Claudia Schiffer a splňte si sny o účesech z přehlídkových mol. Styliste ULTIME obsahuje mikrojemné molekuly vytvářející lehký neviditelný film, který vlasy zafixuje a dodá jim plnost. Pro jedinečné výsledky obsahuje každý produkt styliste ULTIME technologii se speciálně vybranými a vysoce výkonnými polymery. Přizpůsobí se každému typu vlasů a zaručuje profesionální výsledky, aniž by vlasy zatížil. Značka styliste ULTIME vám prostě splní každé stylingové přání.

Pro pořádný waw efekt

Pro dosažení objemného účesu zvolte řadu styliste ULTIME BIOTIN + VOLUME. Lak na vlasy, pěnové tužidlo či stylingové suflé z řady styliste ULTÎME BIOTIN+ VOLUME s obsahem biotinu dodají vašim vlasům objem od kořínků ke konečkům a zároveň o vlasy pečují.

Portfolio Styliste ULTÎME:

  • Lak na vlasy styliste ULTIME BIOTIN+ VOLUME, 300 ml. Perfektní zakončení pro objemné účesy, které vydrží až 48 hodin. DMOC – 159,90 Kč
  • Pěnové tužidlo styliste ULTIME BIOTIN+ VOLUME, 200 ml. Pro okamžitý objem a nadýchané účesy. DMOC 159,90 Kč
  • Suflé styliste ULTIME BIOTIN+ VOLUME, 100 ml. Dvojitý objem pro dlouhé vlasy. DMOC 159,90 Kč

Přípravky vlasové péče styliste ULTIME od Schwarzkopf jsou k dostání v maloobchodním prodeji.

Fotografie

Komentáře