NOVINKA: Sprej styliste ULTIME SEA SALT BEACH LOOK | Pro účes jako z pláže

Kategorie: Účesy a vlasy

Mojekrasa

Plážové vlny vypadají přirozeně a pohodově. Přesně tak, jak se chcete v dlouhých letních dnech cítit i vy. Přírodní styling jednoduše obstará odpoledne na pláži. Stačí si jít zaplavat do moře a nechat pak uschnout vlasy na slunci. Prsty od písku a krému na opalování si občas projedete vlasy, takže ty pak získají jedinečnou strukturu a lesk. Takový účes si můžete dopřát i bez hodin strávených pláži. Stačí mít po ruce ten správný stylingový přípravek. Zkuste horkou novinku letošního léta – sprej se solí Styliste ULTIME od Schwarzkopf. Jeho složení bylo vyvinuto ve spolupráci s Claudií Schiffer, která je současně tváří značky Ultime.

Receptura obsahuje milojemné molekuly a výkonné polymery, jež vytvoří lehký neviditelný film, který vlasy zafixuje a dodá jim plnost strukturu. Přizpůsobí se každému typu vlasů a zaručuje profesionální výsledky, aniž by byly vlasy zatíženy. Značka styliste ULTIME vám prostě splní každé stylingové přání.

Náš tip na styling: Nastříkejte slaný sprej na vlhké vlasy a vytvořte velké, přirozené vlny. K získání objemu naneste slaný sprej po druhé. Přípravek můžete použít kdykoli během dne.

Sprej styliste ULTIME SEA SALT BEACH LOOK stojí 199,90 Kč (200 ml) a je k dostání v maloobchodní sí­ti.

Hledáte ideální kadeřnictví ve Vašem okolí?

Fotografie

Komentáře