Novinka: Syoss Full Hair 5

Kategorie: Účesy a vlasy

Mojekrasa

Dodejte objem řídnoucím a zplihlým vlasům. Účes plný objemu, který vydrží po celý den bývá pro řadu žen pouhým snem. Majitelky řídnoucích, zplihlých a jemných vlasů by mohly vyprávět. Všechny ženy si mohou dopřát skvělý pocit z nadýchaných vlasů. Stačí jen používat vhodné přípravky vlasové péče. Zkuste novinku vlasové péče Syoss Full Hair 5. Jde o první řadu pro zvýšení plnosti a objemu řídnoucích a zplihlých vlasů. Šampon a kondicionér Full Hair 5 dodávají vlasům více objemu, aniž by je zatěžovaly, a zároveň jim přinášejí výživu v podobě cenných pečujících látek.

Plnější vlasy od kořínků ke konečkům: Syoss Full Hair 5 působí v 5 dimenzích. Aktivuje vlasové kořínky, redukuje vypadávání vlasů, dávka panthenolu dodává každému pramínku hloubkovou stoprocentní sílu a receptura lehká jako peříčko zajistí stoprocentní objemový efekt, doplní ztracený protein a navýší tak hustotu každého vlasového vlákna.

Šampon a kondicionér vyživují řídnoucí, zplihlé vlasy s pomocí pečující receptury s odlehčenými ingrediencemi, která vlasy nezatěžuje. Vlasy se lépe rozčesávají, jsou poddajnější a méně náchylné k vypadávání v důsledku lámavosti vlasů. Šampon a kondicionér s keratinem zlepšují kvalitu vlasů. Ženy, které chtějí profesionální výsledek a plnější vlasy s objemem si řadu Syoss Full Hair 5 zamilují.

Portfolio řady Syoss Full Hair 5

  • Šampon Syoss Full Hair 5, 500 ml – doporučená maloobchodní cena 129,90 Kč
  • Kondicionér Syoss Full Hair 5, 500 ml – doporučená maloobchodní cena 129,90 Kč

Nová řada Syoss Full Hair 5 je k dostání v obchodech od září 2014.

Více informací o vlasové péči značky Syoss naleznete na syoss.cz.

Náš tip: Hledáte dobré kadeřnictví?

Fotografie

Komentáře