Novinka v permanentním make-upu obočí – perová metoda TAFFY!

Kategorie: Obočí

Mojekrasa

Přirozený vzhled obočí s novou technologií už není scifi! Pokud máte zkušenosti s permanentním make-upem obočí, jistě víte, že ne každý kosmetický salón zaručí bezchybný vzhled. Uměle namalované obočí už rozhodně není hudbou dneška, právě naopak. Od toho je tady metoda TAFFY!

Ptáte se, jest-li to je skutečně novinka nebo zase jen nějaká reklama staré věci v novém kabátě?

Co je to ruční perová metoda TAFFY?

Tato převratná technologie k nám přišla z Polska, kde se velice dlouho vyvíjela a testovala, než byla stoprocentně ověřena a poté patentována. Její princip je přitom tak jednoduchý. Pomocí speciálního, uzoučkého „pérka“, které vypadá jako miniaturní skalpel ve tvaru tužky, v místě obočí kosmetička rukou vykreslí požadovaný tvar jednotlivých chloupků, do kterých se zároveň zapouští pigmentace v požadovaném odstínu.

Pomocí této metody je však možno i obočí zahušťovat nebo upravovat jeho tvar, pokud nejste spokojená například s přirozeným sklonem chloupků.

Metoda TAFFY je naprosto sterilní, nemusíte se tedy bát žádných pozdějších otoků nebo komplikací v podobě zánětů. Přidáte-li k tomu ještě provedení v renomovaném kosmetickém salónu, úspěch je zaručen.

Bolí aplikace permanentního makeupu metodou TAFFY?

Ne! I když my, ženy, dobře známe rčení, že pro krásu se musí trpět, v tomto případě můžete být naprosto klidná. Perová metoda TAFFY bolí asi tak, jako když si doma trháte obočí pinzetou. To znamená, že je to lehce překonatelné.

Proč už zastaralé metody make-upu obočí nejsou módní?

Nepřirozenému obočí zvoní hrana a není se čemu divit. Někdy sice není nazbyt, ale přesto – vypadá vytetovaná tlustá čára namísto přirozeného obočí dobře? Ani náhodou. Jedině metoda TAFFY zaručí, že je obočí nádherně, precizně vykreslené chloupek po chloupku. Navíc, i když se ta nejšikovnější kosmetička pokusí klasickou jehlou vytetovat chloupky, není možné skutečně zajistit přirozenou tloušťku a křivku každého chloupku při použítí elektrické jehly. Metoda TAFFY nařizuje přesný postup při vykreslení každé linie, včetně počtu, náklonu a tvaru.

Bohužel, pouze necelá desítka kosmetiček na začátku roku 2011 absolvovala školení a dostala certifikáty na použití speciálního zařízení a samotný výkon permanentního make-upu obočí metodou TAFFY v Čechách. Jedna z nejzkušenějších kosmetiček, která aplikuje TAFFY v Praze, je paní Mgr. Elena Jadevič – kosmetický salon Ellen – ul. Vodičkova, Praha 1.

Pro koho je perová technologie TAFFY vhodná?

To je jednoduchá otázka, zkrátka pro všechny, co to z nějakého důvodu potřebují. Nejčastěji se na kosmetický salón obracejí ženy po chemoterapii, různých nehodách, ženy ve vysoce postavené funkci, anebo zkrátka z důvodu, že chtějí své vlastní obočí zahustit či upravit.

Další výhody perové metody TAFFY – permanentni-makeup.info/sa­lon_krasy/obo­ci_perova_meto­da.html

Pokud si necháte udělat kompletní obočí, protože vaše přirozené nemáte vůbec, nikdo nic nepozná, jedině, že by se k vám přiblížil velmi blízko. TAFFY použitá pro zahuštění obočí je naprosto neznatelná i zblízka. Není vůbec jednoduché získat certifikát pro tuto metodu, což je další záruka, že TAFFY neprovádí žádný amatér, nýbrž podrobně teoreticky i prakticky vyškolený specialista. Takto krásné obočí vydrží po velmi dlouhou dobu. Sytost chloupků obočí se vytrácí až po několika letech.

A co jiného, než permanentní makeup?

Úspěšnější kosmetické salóny nabízejí balíčky několika různých procedur najednou, přičemž se vám věnuje hned několik odborníků najednou. Když jsme u obočí, možná by nebylo od věci si zároveň dopřát

  • Prodlužování řas (řasa na řasu) prodluzovani-ras-praha.info/
  • Mikrodermobrazie kosmetika.pra­mi.cz/cenik.php/ – peeling pokožky
  • Mezoterapie kosmetika.pra­mi.cz/mezotera­pie.htm – omlazení a dlouhodobé vyhlazení vrásek bez botoxu
  • Hodí se i dobrá lymfatická masáž lymfaticke-masaze-praha.info/lym­faticka_masaz­.php celého těla

Autor: Eva Čepeláková

Komentáře