Objevte tajemství mladistvé pleti - zázračný krém ze Španělska

Kategorie: Péče o pleť

Mojekrasa

XHEKPON regeneruje, hydratuje a chrání

Španělky ví, jak si udržet mladistvý vzhled. Chcete znát jejich tajemství? Receptem na krásnou a mladou pokožku je řada kosmetiky s hydrolyzovaným kolagenem XHEKPON („čekpon“). Poklad, který si Jihoevropanky schovávají v koupelně, udržuje jejich pleť hebkou díky hydrolyzovanému kolagenu, jež snižuje tvorbu vrásek a ty již vniklé vyhlazuje.

Stárnutí se na pleti projevuje mnoha způsoby – jemné vrásky, ztráta pružnosti, nerovnoměrné zbarvení nebo ztráta hydratace. Příčinou těchto jevů je přirozený pokles tvorby kolagenu, který je nezbytný k regeneraci kůže obličeje, víček a výplně rtů. Jeho ztrátou dochází mimo jiné také k tvorbě vrásek, protože kožní buňky už nedokáží účinně zadržovat vodu a snižuje se tak celková hydratace pleti. XHEKPON CREMA je regenerační krém na obličej, krk a dekolt, který zamezuje tvorbě vrásek a pomáhá ke zpevnění namáhané pleti. Za účinností krému stojí speciální koktejl z 3 účinných látek – hydrolyzovaného kolagenu, pupečníku asijského a aloe vera.

Hydrolyzovaný kolagen

Chceme-li zajistit, aby kolagen v krémech skutečně fungoval, je potřeba, aby pronikl do všech vrstev pleti. To zaručí právě kolagen hydrolyzovaný, který je velmi podobný lidským buňkám. Působí v hlubších vrstvách kůže, kde má nezastupitelný úkol, a sice udržovat její pevnost a obnovovat buňky. Tím napomáhá přirozenému omlazení pleti, redukuje vrásky a zajišťuje lepší hydrataci a výživu pleti. Navíc má kolagen další úžasnou vlastnost, a sice že na své molekuly navazuje větší množství molekul vody je tak udrží pleť déle hydratovanou.

Pupečník asijský (Centella Asiática)

Rostlina dlouhověkosti původem z Asie, která podporuje vyživování pleti, poskytuje rychlou hydrataci a tím eliminuje pocit suché kůže. Díky podpoře cirkulace krve a lymfy napomáhá vyloučení odpadních látek, tím brání předčasnému stárnutí pleti a vrací tkáním pružnost.

Aloe vera

Důležitý buněčný regenerátor, který rychle proniká do kůže, kde poskytuje výživné látky, díky kterým je pleť zpevněná a posílená. Působí protizánětlivě a má zklidňující účinky.

XHEKPON® CREMA

Regenerační krém na obličej, krk a dekolt, obsah 40ml

Zakoupíte na www.xhekpon.cz za 239 Kč, kde najdete také ostatní produkty z řady XHEKPON.

Fotografie

Komentáře