OMBRÉ s vůní jahod: S BlondMe se stanete královnou večírků!

Kategorie: Účesy a vlasy

Mojekrasa

Jakých efektů je možné se smývatelnými barvami BlondMe od Schwarzkopf Professional dosáhnout, prozradil Martin Loužecký ze salonu Hairthusiasts.

S odcházejícím létem nastává čas večírků a společenských akcí. Chcete zazářit a dopřát si netradiční účes? Díky pastelovým odstínům smývatelných barev ve spreji BLOND Instant Blushes se nemusíte experimentů bát. Na blond vlasech vytvoří dokonalé melíry v ledovém, nefritově zeleném, jahodovém nebo ocelově modrém tónu. Vydrží až tři umytí a umožní hru s barvami bez dlouhodobých závazků. Navíc díky komplexu Kera-vitamins kompletně vyživuje vlasy až ke konečkům a dodává jim lesklý a zdravý vzhled. Aplikaci zvládnete hravě doma, nebo můžete požádat o pomoc svého kadeřníka.

Jak na věc?

Jednoduše aplikujte sprej Instant Blush na vlhké vlasy od kořínků po konečky, dokud nedosáhnete požadované intenzity. Pro výraznější vzhled nastříkejte také na pramínky kolem obličeje. Jestliže preferujete nenápadnější styl, aplikujte pouze na pramínky pod vrchní vrstvu vlasů. Barvu ve vlasech důkladně pročesat, aby došlo k rovnoměrnému pokrytí. Vyfoukejte do účesu za použití stylingových prostředků jako obvykle.

Něžné OMBRÉ

Pokud toužíte po trendy účesu, ale na výraznější změnu trvalého charakteru si netroufáte, je jemné jahodové ombré to pravé pro vás. Barvu aplikujte pouze do délek na konce vlasů a kolem obličeje tak, abyste vytvořili postupný přechod.

„Styl ombré bude vždy moderní díky tomu, že má mnoho podob! V podstatě může vždy vypadat úplně jinak podle toho, jaký použijete produkt nebo techniku. Oblíbený je také proto, že nejsou vidět odrosty. Důležité ale je, aby v tomto případě zákazníci vždy oslovili odborníka. BlondMe pomůže klientům vyzkoušet si doma svůj styl, který mohou jednoduše proměňovat. Ale i v tomto případě mohou požádat o ochutnávku svého kadeřníka a poté se rozhodnout pro výraznější a trvalejší změnu,“ uvedl Martin Loužecký z Hairthusiasts.

Chladné tóny

Odvážnější look vytvoříte při použití studených odstínů. Říkáte si, že ledový, či ocelově modrý tón chce již pořádnou dávku odvahy? S Instant Blush se nemusíte bát. Pomůže vytvořit jemný nádech a vaše vlasy budou zářit. Inspirujte se!

„Studené odstíny nejsou v kadeřnictví žádná novinka a jsou velmi oblíbené. Ale musím říct, že vůbec není snadné je vytvořit. Vlas musí být dostatečně odbarvený, aby následný toner na vlasech chytil a měl ten správný odstín. Při odbarvování také dochází ke ztrátě jejich kvality. Proto je nutná úvodní konzultace s kadeřníkem, který klienta dokonale vyzpovídá. Protože studených tónů je celá řada a trefit se není snadné! Klientky mají chladné odstíny opravdu ve velké oblibě, ale o něco méně se o ně chtějí starat! Prostě a jednoduše blond je nejdražší barva na světě a vyžaduje řádnou péči,“ doplňuje Martin Loužecký.

Extravagantní melíry

Pokud chcete být opravdu nepřehlédnutelná, můžete barvy vkusně kombinovat a vytvořit extravagantní melíry. Tón v tónu.

Určitě je ale třeba pečlivě oddělovat jednotlivé prameny tak, aby se navzájem za mokra nedotýkaly a bylo tak dosaženo pro co nejvýraznějšího efektu.

BlondMe Instant Blush je k dostání v partnerských salonech Schwarzkopf Professional, cena je 499 Kč.

Náš tip: Hledáte dobré kadeřnictví?

Sledujte nás na Facebooku: www.facebook.com/salonykrasycz

Sledujte nás na Instagramu:www.instagram.com/salony_krasy.cz

Fotografie

Komentáře