Péče o pleť - články

Tajemství krásy odhalena: 5 beauty trendů, které musíte znát!

Vítejte v dynamickém světě krásy, kde inovace a tradice tvoří dokonalý mix pro vaši dokonalou péči. Jako redaktor salony-krasy.cz mám to potěšení odhalit vám nejžhavější beauty trendy, které aktuálně hýbou světem a mohou transformovat vaši každodenní péči o sebe. Připravte se na poutavou cestu, která vás seznámí s novinkami v péči o pleť, vlasy i celkovou pohodu, a nechte se inspirovat k experimentování s trendy, které právě teď vytvářejí vlny v beauty komunitě.

před 6 dny

Odkryjte tajemství mladistvé krásy: Proč bukální masáž mění pravidla hry v omlazení

V době, kdy inovace a přírodní péče o krásu jdou ruku v ruce, se bukální masáž rychle stává zlatým standardem v omlazení pleti. Tato jedinečná a hluboce terapeutická technika, která pracuje s obličejovými svaly zevnitř úst, nabízí revoluční přístup k omlazení bez potřeby invazivních zákroků. Čtenářky webu salony-krasy.cz, připravte se na průzkum toho, proč by bukální masáž měla být vaší další volbou ve světě krásy.

před 6 dny

Záření vs. zář: ochrana pleti v digitálním věku

V éře neustálého připojení se naše obličeje čím dál častěji sklánějí k záři obrazovek, ať už kvůli práci, sociálním sítím nebo streamovacím službám. Co však mnozí z nás neberou v úvahu, je dopad, který může mít modré světlo vyzařované našimi oblíbenými zařízeními, na zdraví naší pokožky. Tento článek vám přinese vhled do toho, jak digitální zátěž ovlivňuje vaši pleť a jak ji můžete chránit a regenerovat v této digitální době.

před 7 dny

Svěží záře každý den: Proč vsadit na rozjasňující pleťová séra s přírodními složkami

V dnešní době, kdy je naše pleť denně vystavena stresu, znečištění a dalším škodlivým vlivům, je více než kdy jindy důležité pečovat o ni s láskou a pozorností. Rozjasňující pleťová séra se stávají nepostradatelným pomocníkem na cestě za zdravou, zářivou pletí. A když se rozhodneme pro produkty s přírodními složkami, jako jsou vitaminy A, C a E, nabízíme své pleti nejen okamžitý rozjasňující efekt, ale i dlouhodobou péči a ochranu.

před 29 dny

Fibroplast: Revoluční ošetření pro obnovu vaší pleti

V posledních letech se ve světě estetické medicíny a kosmetologie objevila řada inovativních procedur, které slibují zázraky v oblasti omlazení a regenerace pleti. Jedním z takových ošetření, které si získalo značnou popularitu, je fibroplast. Toto neinvazivní ošetření se stává stále více žádaným v kosmetických salonech a estetických klinikách, a to díky svým pozoruhodným výsledkům v boji proti stárnutí pleti, vráskám a jizvám. Na portálu salony-krasy.cz můžete najít mnoho profesionálů, kteří tuto službu nabízejí. Pojďme se podívat blíže na to, co fibroplast obnáší, kdo by měl zvážit jeho využití, jaké jsou kontraindikace a jaké efekty můžete očekávat.

před měsícem

Hladká krása pod kontrolou: Diodový laser odhaluje tajemství trvalé epilace

V době, kdy moderní technologie kročí rychlým tempem vpřed a krása již dávno není otázkou náhody, ale volby, se diodový laser řadí mezi špičkové nástroje v boji proti nežádoucímu ochlupení. Salony-krasy.cz, váš spolehlivý průvodce světem krásy a relaxace, vám přináší exkluzivní pohled do světa laserové epilace, která je stále oblíbenějším řešením pro dosažení dokonalé hladkosti.

před měsícem

Ochrana pleti před chladem: Klíčové rady a která ošetření v kosmetickém salonu rozhodně využít?

Zima může být náročným obdobím pro naši pleť. Nízké teploty, ostrý vítr a vytápěné interiéry mohou způsobit dehydrataci, podráždění a ztrátu života pleti. V tomto článku se dozvíte, na co si dát pozor a jak chránit svoji pleť před chladem, a také jaké ošetření v kosmetickém salonu je pro vás to pravé.

před 2 měsíci

Nejvhodnější procedury v kosmetických salonech, které byste rozhodně měli vyzkoušet na podzim a jejich přínos pro vaši pleť

Podzim je ideální období na různé kosmetické procedury. Během léta totiž vzniká větší riziko komplikací při hojení nejčastěji ošetřovaných oblastí obličeje, paží a dekoltu díky výraznějšímu slunečnímu záření, pocení, případné infekce z koupališť či rybníků nebo z pobytu v přírodě.

před 4 měsíci

Které vitaminy užívat pro krásné vlasy, pleť i nehty?

Na krásné vlasy, silné nehty a zářivou pleť můžete dosáhnout díky správné životosprávě, výživě i péči. Jaké vitamíny jsou nejdůležitější pro vitalitu vašich vlasů, nehtů a pleti a jak je získat z přirozených zdrojů? Podívejte se na nejlepší vitamíny a minerály, které pomáhají podporovat krásu zevnitř.

před 4 měsíci

Správný postup péče o pleť

Abychom měli krásnou, svěží a zdravou pleť, je třeba se o ni pravidelně starat. K tomu patří každodenní čištění pleti, používání kvalitních kosmetických produktů, relaxace, spánek a vyvážená strava bohatá na vitamíny. Co dalšího dodržovat a jak správně pečovat o pleť, aby vypadala svěže?

před 5 měsíci

Jak vybrat a používat pleťový olej

Pleťové oleje používali už staří Egypťané. Dají se použít od hlavy až k patě, včetně vlasů. Jsou přírodní, univerzální a přirozené. Neobsahují nadbytečné ingredience a krásně rozjasní a rozzáří vaši pleť.

před 5 měsíci

Výběr správné pleťové rutiny podle typu pleti

Každý z nás má jedinečný typ pleti, který vyžaduje specifickou péči a produkty. Správná pleťová rutina může udělat zázraky pro váš vzhled a sebevědomí. Než se pustíte do nákupu všemožných produktů, je důležité rozpoznat, jaký typ pleti máte, abyste si mohli vybrat nejvhodnější péči. Zde je návod na výběr správné pleťové rutiny podle typu pleti:

před 7 měsíci

Tajemství krásné pleti pro ženy nad 40 let

Stárnutí je přirozeným procesem, který postihuje každého z nás. Nicméně, v dnešní době existuje mnoho pokročilých technik a produktů, které mohou pomoci ženám nad 40 let zpomalit viditelné známky stárnutí a udržet svou pleť v co nejlepší kondici. Kosmetické salony se staly útočištěm pro ty, kteří touží po omlazení a péči o svou pleť a nabízejí širokou škálu služeb zaměřených právě na tuto věkovou skupinu.

před 7 měsíci

Vitaminové poklady pro zdravé vlasy, nehty a mladistvou pleť

Krása začíná zevnitř, a co by mohlo být lepším důkazem než zářivé vlasy, pevné nehty a mladistvá pleť? Pokud se zajímáte o celkovou péči o svůj vzhled, pak jste na správném místě. Není tajemstvím, že vitaminové doplňky mohou hrát klíčovou roli při dosažení zdravého a krásného vzhledu. Dnes si představíme tři zázračné vitaminy, které jsou vašimi parťáky pro hydrataci a výživu vlasů, nehtů a pleťových buněk, a navíc bojují proti stárnutí.

před 7 měsíci

Nápověda pro citlivou pleť v horkém létě: Základní tipy a péče v kosmetických salonech

Citlivá pleť je někdy jako rozpálené slunce – náchylná k podráždění, zarudnutí a nepříjemným vyrážkám, zejména v létě. S nástupem horkých dnů je důležité znát nejlepší způsoby, jak chránit a péči o citlivou pleť, aby byla její krása a zdraví uchována v optimálním stavu. V tomto článku se zaměříme na rady a osvědčené postupy pro péči o citlivou pleť v létě, včetně výhod profesionální kosmetiky a služeb nabízených v kosmetických salonech.

před 8 měsíci

Další články

Slevy v salónech krásy

–23 %

Prodlužování řas “řasa na řasu 1:1”

Prodloužení řas 1:1

Salon le Chat, Klaudiánova 98/5, Mladá Boleslav

1000 Kč končí za 3 dny
–11 %

Lash Lifting

Natočení řas

Salon le Chat, Klaudiánova 98/5, Mladá Boleslav

800 Kč končí za 3 dny
–13 %

Prodlužování řas 3D

Objemová technika prodlužování řas

Salon le Chat, Klaudiánova 98/5, Mladá Boleslav

1300 Kč končí za 3 dny
–20 %

“Butolinum” kosmetické ošetření

Kosmetické ošetření pleti

Salon le Chat, Klaudiánova 98/5, Mladá Boleslav

1200 Kč končí za 3 dny

Nejdiskutovanější témata