Pražské Lázně Jupiter – zdraví, krása a relaxace pod jednou střechou

Kategorie: Relax a wellness

Mojekrasa

Krása a zdraví, to jsou dvě věci, po kterých touží prakticky každý z nás. Dopřát si obojí a užít si přitom i vytoužené chvíle relaxace umožňují pražské Lázně Jupiter. Profesionální a zkušení pracovníci vám tu poskytnou špičkové služby pro zdraví, krásu a relaxaci, po kterých se budete cítit jako znovuzrození. Dopřejte si špičkovou péči o tělo i duši, kterou si zasloužíte.

Nejširší nabídka služeb pod jednou střechou

Lázně Jupiter nabízí široké spektrum služeb a procedur, které jsou zaměřené na řešení zdravotních problémů, snížení nadváhy a zlepšení celkové fyzické, ale také duševní kondice. Mezi ucelenou řadou nabídky najdete různé druhy masáží, odvodnění a detoxikaci organizmu, bezbolestnou liposukci, lifting a další neinvazivní procedury, lázeňské koupele a zábaly či kosmetické služby. Využít můžete také parní lázně, whirpool nebo fitness centrum. Lázně Jupiter jsou dobře dostupné, najdete je na Praze 4 – Krči, poblíž zastávky metra Budějovická.

Odstranění tuku bez skalpelu

Otázka nadváhy a jejího řešení trápí v dnešní době mnoho lidí. A není to jen záležitost estetická, i když i tato stránka věci je jistě důležitá. Nadbytečné tukové zásoby jsou také zdravotním problémem a mohou způsobit velké nepříjemnosti. Jednou z možností, jak se účinně přebytečného tuku zbavit, je neinvazivní liposukce. Ta je prováděna pomocí nejmodernějších metod a přístrojů bez chirurgického zákroku, a tudíž i bez bolesti a nutnosti následné rekonvalescence. V Lázních Jupiter si můžete zvolit z pěti konkrétních metod neinvazivní liposukce tu, která vám bude nejvíce vyhovovat a bude odpovídat vašim potřebám.

Masáže pro volné proudění lymfy

Účinným způsobem, jak zlepšit svůj zdravotní stav, zbavit tělo škodlivin a odbourat stres a nepohodu, jsou lymfatické masáže různých částí těla. Pomocí rytmického hnětení svalů se uvolní proudění lymfy a to pak přispívá k k lepšímu odvádění nečistot z krve. Pomocí lymfatické masáže se dá zbavit otoků nohou i jiných částí těla, bolestí hlavy a chronické únavy. Právě to jsou totiž často příznaky špatně fungujícího lymfatického systému. Ale i zdravému člověku pomohou tyto masáže zlepšit a udržet fyzickou a psychickou kondici. V Lázních Jupiter provádí lymfatické masáže, stejně jako další procedury, vždy dobře vyškolení odborníci, což je velmi důležité.

Relaxace v té nejlepší podobě

Další službou, která si zaslouží velkou pozornost, jsou exotické relaxační masáže hammam. Tato tradiční turecká masážní procedura přináší až neskutečné uvolnění a pocity pohody. Maximální relaxace při příjemné masáži poskytne vaší psychice tolik potřebný balzám, což vede mimo jiné i k odbourání stresu a depresivních stavů. To ale není jediným účinkem hammamu. Tato masáž je také skvělá k rozproudění lymfatického systému a hloubkové detoxikaci těla, pozitivně působí na pohybový aparát, kdy uvolňuje ztuhlé svaly a odbourává blokace celého těla. A vliv má také na kožní nemoci jako ekzémy, alergie či lupénku, kdy pomáhá mírnit jejich projevy.

Balíček podle představ

Kromě samostatných procedur nabízí Lázně Jupiter i lázeňské balíčky služeb s různým zaměřením. V intenzivní kúře kombinující několik technik tak můžete třeba rozproudit svůj lymfatický systém, zatočit s celulitidou a tukovými polštáři, zbavit se bolestí zad a dalších částí těla, nebo se nechat pořádně rozmazlovat od hlavy až k patě. V Lázních Jupiter lze také zakoupit permanentky nebo dárkové poukazy na zdravotní i wellness procedury, kterými můžete udělat radost svým blízkým. Skvělou péči, jakou Lázně Jupiter svým klientům nabízí, jistě ocení každý.

Komentáře