Přivítejte s jarem nové barevné trendy Essential Looks 1.2015!

Kategorie: Účesy a vlasy

Mojekrasa

Kolekce Modern Style: Jedinečná, odvážná, ale vždy stylová!

Ve vzduchu už je cítit jaro, meze zaplavuje první barevné květy, které vyzývají k přeměně. Účesy plné několika odstínů barev, zvýrazňující vaši osobnost i jemné hippie vlny, to vše bude na jaře trendy! Změňte i svůj vzhled, nechte se inspirovat jedním z účesů nové kolekce Modern Style Essential Looks od Schwarzkopf Professional.

Pearlescent Girls

Trendy se rodí na ulicích. Módní blogeři a tvůrci trendů mají cit potřebný pro míchání stylů a používání pastelových perleťových barev pro vytvoření originálních a nepřehlédnutelných forem. První vzhled v kolekci Modern Style, Pearlescent Girls, je přímo inspirovaný tímto stylem ulice. Od jemných variant až po odvážné kreace – tento trend reprezentuje strhující a odvážný mix čistých tvarů a přesných střihů se střední délkou vlasů a kombinuje je s různými variantami perleťových pastelových odstínů. Pomocí barvy IGORA Royal Pearlescence můžete vytvořit obrovské množství barevných akcentů od smaragdu v tmavých vlasech po levandulové, jemné bonbónové nebo purpurové efekty. Trend Pearlescent Girls je jedinečný, odvážný, rebelský a vždy stylový – a to se odráží jak v podobě účesů, tak v unikátním moderním oblečení.

Hippi Glam

Výrazná řeč květin, uvolněné festivaly a pocit absolutní svobody. Druhý trend kolekce Modern Style, Hippi Glam, je poctou 70. létům. Schwarzkopf Professional dodal hippie vzhledu moderní podobu hodnou roku 2015 – pro ženy, které milují svou svobodu a dávají to najevo. Smyslné ba-revné akcenty IGORA Royal ve středně dlouhých nebo dlouhých vlasech vytváří jemnější styl, než kdykoli předtím. Ať už si vlasy jednoduše sepnete, nebo je ponecháte splývat v měkkých ležérních vlnách, správnou strukturu jim dodáte pomocí výrobků OSiS+ Glamination. Tento styl je ideální pro jarní a letní měsíce.

Rock Chik

Rozjeďte to v rockovém stylu! Tato nová interpretace rockového stylu pro ESSENTIAL LOOKS Jaro/Léto 2015 znovuobjevila provokativní krátké střihy, které vypadají drze, ale zároveň velmi žensky. Červené tóny se záblesky mědi. Rock Chik představuje výrazně lesklou verzi rockového stylu – pro odvážné ženy, které chtějí vyjádřit jasný názor. Trend se soustředí na intenzivní lesk a překvapující červené a měděné tóny od Essensity. Účesy jsou sestříhané a prostříhané s ostrou konturou, případně používají kombinaci obou variant. Použitím BC Oil Miracle Sprejového oleje pro oslnivý lesk můžete vytvořit vzrušující napětí s dotykem luxusu – což je přesně atmosféra navozující ro©k 2015!

Fotografie

Komentáře