Proměna Salon Visage de Paris Praha (Markéta, 38)

Kategorie: Proměny

Mojekrasa

Visage de Paris je exkluzivní kosmetický a vlasový salon, který nabízí kosmetiku, kadeřnictví, pedikúru, manikúru, masáže, permanentní make-up, ale i prodlužování řas a vlasů.

Proměnu si u nás užila paní Markéta, 38 let, povolání: podnikatelka, bydliště: Mělník.

Paní Markéta měla středně dlouhé vlasy a hodně odrostlou blond barvu. Ta však vůbec nelichotila její pleti a tmavým oříškovým očím, a tak se jí hairstylistka Lilya Švubová rozhodla vlasy obarvit na hnědo.

Co se týče střihu, původní délka byla na Markétu příliš statická a nudná, proto přišlo na řadu krácení. Vzhledem k hranatému tvaru obličeje naší klientky kadeřnice ostříhala šikmou patku a šikmé mikádo. Změna v tomto případě sice nebyla příliš radikální, avšak šikmé mikádo sedlo čtenářce jako ulité, jelikož dokonale zjemnilo rysy jejího obličeje.

Celou proměnu doladila vizážistka Jana Kopecká, která Markétě sjednotila pleť a vykouzlila jí na tváři smyslné bordó líčení. Make-up jsme použili od naší úžasné značky Ingrid Millet. A výsledek byl skutečně ohromující.

Proměna byla provedena v salonu Visage de Paris Praha.

Máte zájem o proměnu? Podívejte na salony, které poskytují změnu image a stylu.

Jak se Vám líbila proměna? Budeme rádi za vaše komentáře pod článkem nebo sdílení na Facebooku.

Sledujte nás na Facebooku: www.facebook.com/salonykrasycz

Sledujte nás na Instagramu:www.instagram.com/salony_krasy.cz

Pokud jste fanouškem proměn a baví vás krásné věci, přidejte se k fanouškům stránky Krásná dnes na Facebooku a nenechte si ujít i další články z rubriky Proměny

#inspirace #promena #vizazista #krasnadnes

Fotografie

Komentáře