Regenerace, hebkost a objem: Dopřejte si pocit až o 10 let mladších vlasů

Kategorie: Účesy a vlasy

Mojekrasa

Ať chceme nebo ne, přibývající roky se na naší kráse neúprosně podepisují. Řeč je nejen o nějaké té vrásce a povadlé pleti, ale týká se to i vlasů. Čas sice nezastavíme, ale do jisté míry proti němu můžeme bojovat účinnými kosmetickými produkty. Pokud jde o vlasy, vsaďte na přípravky, jejichž složení odpovídá zvýšeným nárokům stárnoucí vlasové struktury. Nenechte si ujít novinku Gliss Kur Hyaluron Okamžité regenerační sérum. Jde o první regenerační přípravek značky Gliss Kur s obsahem hyaluronového komplexu, jež zajišťuje intenzivní regeneraci, pružnost a větší objem – pro pocit až o 10 let mladších vlasů.

S přibývajícími léty vlasy ztrácejí na objemu, hebkosti a plnosti. Novinka Gliss Kur Hyaluron Okamžité regernační sérum s revoluční technologií mikro-keratinu a Hyaluron deriváty dokáže ve třech efektivních krocích vlasy intenzivně regenerovat a dodat jim více hebkosti a objemu. Její složení proniká do vlasových buněk, vyplňuje stárnoucí vlasovou strukturu zevnitř a posiluje vlasová vlákna i konečky. Obnovuje přirozenou vnitřní sílu vlasů, takže znovu vypadají naprosto zdravě.

Podobně jako u pleťové kosmetiky platí i pro vlasy, že optimální výsledky dokáže přinést jen vlasová péče šitá na míru dané vlasové struktuře. Revoluční přípravek Gliss Kur Hyaluron sérum je součástí nové produktové řady vlasové péče Gliss Kur Hyaluron Filler, která nabízí současně šampon, balzám, regenerační expres balzám a intenzivní masku. Všechny produkty byly vyvinuty tak, aby se svým účinkem vzájemně ideálně doplňovaly.

Hlavní hvězdou celé řady je přípravek Gliss Kur Hyaluron sérum. Díky svému unikátnímu složení s hyaluronem intenzivně posiluje vlasy zevnitř, čímž jim okamžitě dodává na hebkosti a objemu. Vlasy jsou tak na pohled i na dotek viditelně regenerovány.

Aplikace přípravku Gliss Kur Hyaluron sérum

Součástí balení je pipetový aplikátor, s jehož pomocí lze sérum jednoduše a naprosto přesně dávkovat a používat. Sérum stačí nanést v množství 1–2 pipety do dlaní a aplikovat ke kořínkům i po celé délce vlasů. Přípravek se již neoplachuje.

Portfolio produktové řady Gliss Kur Hyaluron:

  • Sérum Gliss Kur Hyaluron, 60 ml – 199,90 Kč
  • Šampon Gliss Kur Hyaluron, 250 ml – 84,90 Kč
  • Šampon Gliss Kur Hyaluron, 400 ml – 119,90 Kč
  • Balzám Gliss Kur Hyaluron, 200 ml – 84,90 Kč
  • Regenerační expres balzám Gliss Kur Hyaluron, 200 ml – 119,90 Kč
  • Intenzivní maska Gliss Kur Hyaluron, 200 ml – 124,90 Kč

Přípravky řady Gliss Kur Hyaluron jsou v obchodech k dostání od července 2014.

Náš tip: Hledáte dobré kadeřnictví?

Fotografie

Komentáře