Regenerace poškozených vlasů v jediném kroku

Kategorie: Účesy a vlasy

Mojekrasa

Poškozené vlasy trápí spoustu lidí. Pokud k nim patříte i vy, dost možná řešíte také suché konečky, krepatění a lámavost vlasů. Nebo jsou vaše vlasy bez lesku, zacuchané a matné? Obvykle se pak při odstraňování problémů zaměříte na ten, který vás trápí nejvíce. Nyní je tu řešení pro všechny problémy s poškozenými vlasy v jediném kroku v podobě nové řady Syoss Renew 7 Complete Repair. Je to první řada vlasové péče od Syoss, která používá speciální mikroaktivní technologii Serin-Protein v boji se sedmi příznaky poškození vlasů.

Každý si přeje zdravé, zářivé vlasy plné objemu, s hedvábně jemnou strukturou, které se nelámou a nemají roztřepené konečky. Možná vám to může připadat jako neskromné přání, ale přitom není nic jednoduššího, než se spolehnout v péči o vlasy na novou řadu Syoss Renew 7 Complete Repair. Zahrnuje šampon, kondicionér a kúru, jež si účinně poradí se sedmi příznaky poškození vlasů. Díky nové mikroaktivní technologii Serin-Protein se lze vyhnout poškození jako je krepatění, lámavost vlasů, roztřepeným konečkům, ztrátě objemu i neposlušným matným vlasům, které se zacuchávají.

Jak čas běží, vlasy stárnou stejně jako zbytek těla. Vnější vlivy jako jsou slunce, fénování, kulmování, barvení vlasů, odbarvování a mechanické vlivy jako kartáčování a česání, mohou tento proces stárnutí urychlit. V souvislosti s tím dochází ve vlasech k úbytku důležitých proteinů, zejména keratinu, jež tvoří přibližně 90 % vlasu. To může vést k poškození vlasů jako je krepatění, lámání, roztřepení konečků, ztrátě objemu. Vlasy jsou pak nepoddajné, zacuchané, matné a bez lesku. Nová proteinová technologie řady Syoss Renew 7 Complete Repair je podpořena serinem – aminokyselinou, která se přirozeně vyskytuje ve vlasech. Jedinečná kombinace ingrediencí vlasům nahradí ztracený protein a vyplní i ty nejmenší póry a prasklinky vlasového vlákna. Viditelné známky poškození pak jednoduše zmizí a vaše vlasy budou vypadat jako nové.

Portfolio řady Syoss Renew 7 Complete Repair

  • Šampon Syoss Renew 7 Complete Repair, 500 ml – DMOC 129,90 Kč. Vlasy během mytí čistí a regeneruje. K dosažení nejlepších výsledků používejte v kombinaci s kondicionérem a kúrou.
  • Kondicionér Syoss Renew 7 Complete Repair, 500 ml – DMOC 129,90 Kč. Vyživuje a pečuje o velmi poškozené vlasy ihned po mytí. Oplachuje se.
  • Okamžitá regenerační maska Syoss Renew 7 Complete Repair, 250 ml – DMOC 129,90 Kč. Pro hloubkovou regenerační akci. Po umytí vlasů naneste a pak opláchněte.

Nová řada Syoss Renew 7 Complete Repair je k dostání v obchodech od července 2015. Více informací o vlasové péči značky Syoss naleznete na syoss.cz

Náš TIP: Potřebujete poradit od odborníků na vlasy?

Doporučujeme

Jak být sama sobě kadeřnicí?

Náš tip: Hledáte dobré kadeřnictví?

Fotografie

Komentáře