Renata Langmannová je novou tváří podzimního veletrhu!

Kategorie: Novinky a zajímavosti

Mojekrasa

V Make-up Institute Prague se fotil nový vizuál pro mezinárodní kosmetický veletrh Interbeauty Prague. Přesněji pro jeho podzimní část.

Interbeauty Prague, veletrh kosmetiky, kadeřnictví a nehtového designu se uskuteční 14. až 15. 10. 2016. Jeho tváří je tentokrát úspěšná modelka Renata Langmannová, která na sebe upozornila poprvé svým vítězstvím v soutěži Česká Miss 2006.

Make-up Institute Prague připravuje vizuál pro Interbeauty Prague již třetí rok po sobě. Před Renatou Langmannovou se na vizuálech připravené Make-up Institutem Prague objevila Andrea Verešová a Jitka Boho. Spolupráce s Interbeauty Prague započala v roce 2014 právě velice zdařilým vizuálem s Andreou Verešovou. Tentokrát se na focení podílela především manažerka Make-up Institute Prague Markéta Davidovich, fotografka Nikola Šrajerová, stylistka Olo Křížová a specialistka na make-up a vlasy Zuzana Machalová (MUA). Focení vizuálu se zúčastnily i projektové manažerky veletrhu Interbeauty Prague – Lucie Vrtalová a Janica Ciglianová.

„Make-up a celkový styling jsme volili k podzimní a zimní tématice. Inspirací nám byla křehkost, ale zároveň odvaha a bojovnost. Ústředním prvkem je ručně vyrobená čelenka z peříček, která byla vytvořena speciálně na toto focení. Díky skvělé stylistce, Olo Křížové, se kterou v Make-up Institute Prague pravidelně spolupracujeme, jsme měli k dispozici speciální 3D šperky z kolekce Roots. Šperky jsou vytvořeny v projektu Fashion.stl, který organizuje Czech Fashion Council,“ říká k tématu kolekce ředitelka Make-up Institute Prague Markéta Davidovich.

Na podzimním veletrhu Interbeauty Prague 2016 nebude Make-up Institute Prague rozhodně chybět. Na svém stánku bude jako obvykle poskytovat návštěvníkům veletrhu make-up poradenství a k tomu představí svoji velkou make-up show. Na veletrhu vyvrcholí rovněž soutěž MakeCup Make-Up Awards 2016 , kterou Make-up Institute Prague pořádá.

Vizuál pro Interbeauty Prague podzim/zima 2016

Fotografka: Nikola Šrajerová

Modelka: Renata Langmannová

Stylistka: Olo Křížová

MUA: Zuzana Machalová

O veletrhu Interbeauty Prague

Mezinárodní veletrh Interbeauty Prague je prestižním odborným kosmetickým veletrhem. Odborné veřejnosti představuje aktuální trendy a novinky napříč kosmetickými obory. Zaměřuje se na anti-age řešení, dermatokosmetiku, modelaci postavy, wellness, relaxaci a zdravý životní styl. Klíčovými oblastmi jsou kosmetika, manikúra, pedikúra, péče o vlasy, vybavení salonů a SPA center i přístroje pro péči o pleť a tělo. Veletrh se každý rok koná ve dvou termínech – jako jarní a podzimní část.

V rámci veletrhu se koná rovněž řada soutěží profesionálů. Interbeauty Prague pořádá Mistrovství ČR v Body Artu, Lash Designu, v Make-upu a v nehtovém designu Czech Nail Cup – a to s postupy do zahraničních soutěží. Letos na podzim se bude poprvé konat i soutěž Top Image Look, což je unikátní soutěž, která propojí týmy kadeřníků, make-up stylistů a nails designérů v jedinečné týmové soutěži.

Zdroj obrázků: Make-up Institute Prague

Podzimní veletrh Interbeauty Prague proběhne 14. – 15. 10. 2016 již tradičně na Výstaviště Praha – Holešovice.

Fotografie

Komentáře