Schwarzkopf Elite Model Look ČR 2016

Kategorie: Styl celebrit

Mojekrasa

Agentura Elite vyhlašuje castingy do nejprestižnější modelingové soutěže Schwarzkopf Elite Model Look ČR 2016.

Castingy se uskuteční ve dnech od 25. dubna do 9. května v obchodních centrech ve všech regionech České republiky. Do soutěže se mohou přihlásit ženy ve věku 13 až 22 let s výškou nad 170 cm a muži ve věku 15 až 23 let s výškou nad 182 cm. Ambasadorkou soutěže se pro tento ročník stala topmodelka Zuzana Stráská, která se bude spolu s porotou podílet na výběru semifinalistů a zároveň bude provázet všemi castingy.

Ředitel soutěže Schwarzkopf Elite Model Look pro ČR a SR Sáša Jány k projektu řekl: „Jsem velmi rád, že se nám v rámci Elite Model Look už 25 let daří objevit a nastartovat kariéru těm nejúspěšnějším modelkám a v posledních letech i modelům z Čech a Slovenska“.

Každý účastník castingu absolvuje základní pohovor se zástupci agentury Elite a získá dárečky od partnerů projektu a časopis Elle pro dívky a Elle Man pro kluky. V rámci castingů bude probíhat losování o výrobky vlasové kosmetiky Schwarzkopf, vlasového stylingu Rowenta for Elite Model Look a dekorativní kosmetiky Artdeco. Odborníci poradí, jak se starat o vlasy a zástupci společnosti Rowenta na vybraných castinzích předvedou, jak si lehce a rychle upravit vlasy na každou příležitost. O poradenství a zvýraznění přirozené krásy se na castinzích postarají vizážistky značky Artdeco.

Ve většině měst předvedou modelky agentury Elite Prague nové trendy v oblasti účesů a barev pro tento rok – Schwarzkopf Looks. Nové trendy zvěčnila světoznámá hvězdná fotografka Annie Leibovitz. Všichni zájemci, kteří si chtějí nechat poradit s péčí o vlasy, mohou absolvovat analýzu vlasů od značky Schwarzkopf.

Po skončení všech castingů se zúčastnění dozvědí o postupu do semifinále, které se bude konat v červnu v Praze. Vybrané dívky a mladí muži se v září zúčastní finále, které se uskuteční ve Španělském sále Pražského hradu. Vítězka a vítěz národního finále odcestují na 33.ročník světového finále Elite Model Look.

Další ročník castingů do soutěže Schwarzkopf Elite Model Look 2016 pro Českou repuliku proběhne v dubnu a květnu 2016 v těchto obchodních centrech viz fotogalerie.

Generálním partnerem soutěže Schwarzkopf Elite Model Look ČR 2016 je Schwarzkopf, dalšími partnery jsou Rowenta for Elite Model Look, dekorativní kosmetika Artdeco a lifestylový internetový magazín Feminity. Mediálními partnery jsou rádio Evropa 2, magazín ELLE, JCDecaux a Fashion TV czech&slovak.

ELITE MODEL LOOK

Ze soutěže Elite Model Look organizované agenturou Elite Model Management vzejde každý rok budoucí hvězda modelingového průmyslu. Od svého vzniku roku 1983 vyhledáva Elite Model Look nové talenty po celém světě. Objemem, kvalitou a profesionálním přístupem je dnes tato soutěž největší a nejprestižnější svého druhu na světě. Koná se ve více než 30 zemích světa a každoročně se do ní přihlásí desetitisíce začínajících modelek a modelů.

Prostřednictvím Elite Model Look byly objevené mnohé známé tváře z titulních stran světových módních časopisů. Soutěž pomohla odstartovat kariéry takových modelingových hvězd současnosti, jako jsou např. Cindy Crawford, Gisele Bündchen, Hana Jiříčková, Denisa Dvořáková, Linda Vojtová, Eva Klímková (světová vítězka Elite Model Look 2013) či Barbora Podzimková (světová vítězka Elite Model Look z roku 2014).

Díky struktuře soutěže se každá vítězka a vítěz národního finále zúčastňuje mezinárodního finále, kde absolvuje množství focení, výuku chůze po mole a rozhovory pro média. Soutěž vrcholí galavečerem, na jehož konci porota sestavená ze známých osobností vyhlásí budoucí hvězdu agentury Elite. Finalisté získávají garantované smlouvy s agenturou Elite v celkové hodnotě 730.000 EUR.

V České republice a na Slovensku se soutěž Elite Model Look organizuje od roku 1992.

Elite world

Elite World je součástí skupiny PGM, která se zaměřuje na služby v módním průmyslu a je vlastníkem new yorské modelingové agentury The Society, jenž zastupuje supermodelky jako Adriana Lima či Kendall Jenner. Do portfolia PGM dále patří luxusní brand La Perla či modelingová síť Women.

Modelingová agentura Elite byla založená v Paříži v roce 1972 a během svého působení se vypracovala na nejprestižnější agenturu na světě.

Po celém světě má více než 30 poboček: od New Yorku, Londýna, Paříže, Milána, Kodaně, Prahy a Bratislavy až po Hong Kong či Shanghai. Zastupuje ji více než 800 modelek, z nichž mnohé patří mezi světovou elitu.

Agentura Elite, jako důležitá hybná síla v modelingovém průmyslu, položila základy pro management v modelingu a i nadále pokračuje s inovací ve světě modelingových agentur. Její přístup k obchodu je založen na prodejní síle, kterou je schopna modelkám dopomoci k dosažení mezinárodní úrovně a takto je posunout až na stupínek supermodelek. O dívky je přitom postaráno na vysoké profesionální úrovni.

Jako zastánce etického kodexu v modelingovém průmyslu, agentura Elite podporuje přísné dodržování zdravého životního stylu.

Fotografie

Komentáře