Už jste ochutnali těstoviny 21. století? Jsou dietní a ze zeleniny!

Kategorie: Zdraví a hubnutí

Mojekrasa

Nehodí se těstoviny k vaší snaze o zdravý životní styl, ale neradi si je odpíráte? A co byste řekli na to, že existují takové, u kterých se nemusíte bát jejich vlivu na vaše zdraví a figuru a mohli byste si jich dopřát kolik je libo? Jsou to dietní těstoviny Perfect Pasta ze zeleniny, které jsou u nás poměrně žhavou novinkou, ale už teď patří k nejoblíbenějším dietním potravinám.

Téměř bez kalorií, ale přitom opravdu chutné

Ať už jako náhrada těstovin nebo třeba jen pouhé zpestření jídelníčku poslouží zeleninové těstoviny dokonale. Jsou bezlepkové a nízkokalorické, přitom velmi chutné. 100 g těchto speciálních těstovin obsahuje jen 12 kcal, navíc dodají tělu vlákninu a antioxidanty. I dietní potraviny tedy mohou být chutné, rozmanité a navíc nestát mnoho peněz.

Popusťte uzdu své kuchařské fantazii

Z dietních těstovin se dá připravit řada chutných jídel a je velmi pravděpodobné, že vám jejich typická chuť bude vyhovovat více, než u těch klasických. Hodí se jako moderní forma klasické přílohy i pro různé kuchyňské experimenty. Hotové jsou za 3 minuty od varu, ale můžete je nachystat i v troubě nebo na pánvi a doplnit řadou ingrediencí.

Potravina skoro pro každého

Těstoviny Perfect Pasta mohou jíst i vegetariáni, vegani, diabetici, celiatici nebo sportovci, jde o potraviny pro štíhlost a krásu, hodící se ke zdravému a fitness životnímu stylu. Dokonce je doporučují i odborné asociace jako Klub celiakie Brno, STOB a Asociace výživových poradců. Nejde tedy o výrobek, který by se za dietní pouze vydával, jak tomu bohužel v mnohých případech je. Jeho složení je deklarováno a kontroluje jej Česká laboratoř ASL, dokonce splňuje i nároční standardy a certifikáty platné v rámci EU, například HACCP nebo ORGANIC CERTIFICATE.

Komentáře