Užijte si inovativní a komplexní vlasovou terapii BC Hairtherapy

Kategorie: Účesy a vlasy

Mojekrasa

Inovativní vlasová terapie BC Hairtherapy od Schwarzkopf Professional nastavuje nový standard v péči o vlasy. Nová technologie Cell Perfector, skutečná inovace globálního významu, regeneruje poškozené vlasové buňky a dosud nejvíce přibli-žuje vlasy jejich přirozené dokonalosti. Komplexní vlasová terapie nabízí cílená řešení pro speciální potřeby vlasů, a představuje první 100% přizpůsobivý systém BC pro salony, který podpoří kadeřníky ve zvýšení odbornosti salonu v oblasti vlasové péče.

Vlasové terapie šité na míru

Schwarzkopf Professional vytvořil pro salony tři efektivní terapie využívající přípravky vlasové terapie BC Hairtherapy, které můžou být individuálně přizpůsobené jakémukoli klientovi.

S – Rychlá terapie Power Shot

Pro zákazníky, kteří mají málo času vytvořil Schwarzkopf Professional Expresní terapii. Po umytí vlasů aplikujte buď přípravek Express Shot, jeden ze tří přípravků Power Shot nebo kúru.

M – Intenzivní terapie Power Shot

Šampon, kúra a Power Shot: Intenzivní terapie Power Shot nabízí hloubkově vyživující efekt v pouhých deseti minutách. Jeden ze tří přípravků Power Shot zkombinujete s vhodnou kúrou.

L – Luxusní terapie Power Shot

20 minutová Luxusní terapie Power Shot se skládá ze tří kroků a nabízí skutečně luxusní úroveň péče před a po jakémkoli chemickém ošetření vlasů. Tato terapie se používá hlavně ve spojení s technickými službami, jako je zesvětlování, barvení nebo trvalení vlasů. Vlasy nejdříve ošetřete Power Protector Ochranným sprejem. Po technickém ošetření aplikujte na vlasy vhodnou kúru.

Exkluzivně: Nová řada vlasové terapie BC Hairtherapy pro použití v salonu

Power Protector Ochranný sprej

Power Protector Ochranný sprej nabízí výjimečnou úroveň ochrany, aplikuje se na vlasy před jakýmkoli druhem chemického ošetření. Jeho špičková technologie umožňuje ochranu kvality neporušených vlasů po dobu až 10 umytí po jejich barvení, zesvětlování, narovnávání nebo trva-lení. Elektrostatický náboj vlasů je snížený – pro úžasný lesk, který vydrží až šest týdnů.

Power Shot Koncentráty

Nové přípravky Power Shot z vlasové terapie BC Hairtherapy jsou dostupné v podobě Regene-račního koncentrátu, Uhlazujícího koncentrátu a Koncentrátu pro lesk. Umožňují kadeřníkům dosáhnout individuálních řešení problémů pomocí úžasného pečujícího výkonu. Přípravky Power Shot se čerstvě míchají s vybraným kabinetním kondicionérem nebo kúrou z BC portfolia pro vylepšení efektů jakýchkoli služeb v salonu.

Express Shot Regenerační servis

Express Shot Regenerační servis přináší kadeřníkům možnost nabídnout zákazníkům rychlou, ale zároveň výjimečně účinnou péči pro poškozené a křehké vlasy. Aplikujte na vlasy přímo po mytí, pak opláchněte – pro efektivní a rychlou podporu regenerace.

Nová vlasová terapie BC Hairtherapy je dostupná v partnerských salonech Schwarzkopf Professional od března 2014.

Náš tip: Hledáte dobré kadeřnictví?

Fotografie

Komentáře