Veletrh krásy Interbeauty Prague 2016 přestává být výsadní doménou žen, letos na jaře se otevře i českým mužům (+ soutěž uvnitř)

Kategorie: Soutěže

Mojekrasa

Veletrh INTERBEAUTY Prague konaný 22. – 23. 4. 2016 na holešovickém Výstavišti je již po několik sezón oblíbenou destinací profesionálů z oblasti kosmetika, vlasový a nehtový design, modulace postavy, ale i estetická medicína, dermatologie či zdravá výživa. Krom odborníků z oboru míří každoročně na holešovické Výstaviště také proudy běžných uživatelek, kterým není sledování novinek a trendů v kosmetice a příbuzných odvětvích cizí. Současná žena ví, že na upraveném vzhledu a pevném zdraví záleží, a že bez nich lze jen stěží uspět.

Letos ale přichází veletrh s ještě rafinovanější strategií. Do svých nádherných prostor Průmyslového paláce láká nejen ženy, ale i jejich muže. Prezentace pánského salónu Gentlemen Brothers, jehož služby mohou pánové zcela zdarma na místě vyzkoušet, je toho jasným důkazem. Hnutí za upravené, elegantní české gentlemeny je konečně tady!

Novinkou číslo jedna letošního veletrhu je pilotní 1.ročník odborného kongresu Interbeauty Congress Prague (ICP) konaný pod záštitou MUDr. Romana Šmuclera, CSc. Novinkou číslo jedna letošního veletrhu je pilotní 1.ročník odborného kongresu Interbeauty Congress Prague (ICP) konaný pod záštitou MUDr. Romana Šmuclera, CSc. Cyklus přednášek určený pro lékaře a kosmetičky bude v sobotu přístupný také vystavovatelům a široké veřejnosti. Pojďte se s námi dozvědět více a hlouběji o věcech, které vás zajímají!

A aby těch novinek nebylo málo, návštěvníci veletrhu se mohou těšit na tuzemskou premiéru značky dekorativní kosmetiky NYX od L´ORÉAL, původem z Los Angeles, která s veškerou razancí vstupuje na český trh a bude se právě poprvé prodávat právě zde. Návštěvnice jistě neodolají široké barevné paletě produktů určených pro líčení rtů, tváří, očí a obočí. Mužové mohou v tomto bodě spíše přihlížet, pozitivní ale zůstává, že produkty firmy jsou za velmi přijatelné ceny. Jak říkají youtubeři z celého světa, kteří si tuto kosmetiku zhusta oblíbili, pojďte s námi ZNYXOVATĚT!

A že stranou nezůstanou ani přední české kosmetické značky? Na Výstavišti najdete stánky Ryoru nebo Havlíkovy apotéky, dále pak zastoupení značek NevO Dead Sea SPA, Dermalogica, Peel mission, ANUBIS Barcelona, RevitalLash, Kosmetika H&B a mnoha dalších. Naše pozvání přijal také Remington se svými elektrickými pomocníky v péči o vlasy a vousy, v rámci kadeřnických značek se můžete těšit na Babyliss, Elgon, J BEVERLY HILLS. V oblasti nehtové modeláže se představí Shellac, Thuya, Cuccio, NSI, CND, Platinum, Alessandro, LAIF&Sergey Lavrukhin, BrillBird Czech, O.P.I., Mistero Milano, Buschmann, Perfect Nails, Indigo, Crystal Nails, Nani Nails aj.

Pro návštěvnice budou opět připraveny jejich oblíbené make-up points – místa, kde je profesionální vizážisté a make-up artisté (Make-Up Institute Prague, Asociace vizážistů a stylistů ČR, Mary Kay, MAKEUP GROUP) bezplatně nalíčí, a kde s nimi také proberou jejich zamýšlené vizuální změny. Stejně dobře si naši klienti, ať už ženského nebo mužského pohlaví, vyzkoušejí třeba pedikúrní lázeň DETOXSOAK na stánku Cuccio. V nabídce zdarma bude také aplikace nehtových laků Shellac a Vinylux.

A jelikož organizátoři veletrhu dobře vědí, že krása a zdraví jsou dvě spojité nádoby, které bez sebe nemohou fungovat, rozhodli se představit široké veřejnosti bezplatný program preventivní zdravotní péče situovaný do Levého křídla Průmyslového paláce. Ve stanu proti melanomu si necháte týmem dermatologů z FNKV, zaštítěným samotným Prof.MUDr. Petrem Arenbergerem, Dr.SC.,MBA, vyšetřit svá mateřská znaménka. Wellness kouč Petra Řehořková z Petra Clinic vám poradí v rámci estetické medicíny a zdravého životního stylu. Vyšetření vlasovou mikrokamerou, která několikanásobně zvětší váš vlas a pod drobnohledem prozkoumá i vlasovou pokožku, zdarma zajistí Salon Flame. Jejich tricholog vám následně poradí, jak se s případnými problémy vypořádat. Opět jeden ze mnoha stánků atraktivních stejnou měrou pro muže i ženy.

Kromě prezentace jednotlivých salónů a značek je v Holešovicích tradičně připraven bohatý doprovodný program. I letos v dubnu se máte na co těšit!

Pro kreativní soutěž v prodlužování řas Lash Design 2016 se stanou múzou hvězdy stříbrného plátna. V tomto již šestém ročníku si vedle vítězných trofejí odnesou soutěžící ceny v hodnotě 20 000kč.

Film se stal inspirací také mezinárodního mistrovství v malování na tělo Body art 2016. Tentokrát jde konkrétněji o tvorbu vizuálního mága, režiséra Tima Burtona. Soutěžící mohou krom zhmotnění vybraného motivu na nahé tělo svého modelu pracovat s nejrůznějšími rekvizitami, příčesky, odzdobami a různými doplňky. Když budete mít štěstí, tak se v prostorách Výstaviště potkáte s postavami z filmů Střihoruký Edward, Batman, Karlík a továrna na čokoládu nebo Mrtvá nevěsta.

Z barevnosti 80tých let vychází divácky atraktivní utkání českých make-up artistů s názvem Make Up 2016. Soutěžit se otevře ve dvou kategoriích, a sice PROFESIONÁL a STUDENT. Partnerem akce je tradiční česká kosmetická značka Regina, kterou jistě znáte díky jejímu oblíbenému výrobku s ochranným názvem „jelení lůj“.

Další z mistrovských soutěží krásného make-upu nese název MakeCup 2016, s podtitulem Make-up Awards, a je určena hlavně profesionálům z oboru. Na jaře proběhne její semifinále. Zúčastnit se mohou i houževnatí nadšenci, kteří již něco dovedou. Na výherce čekají pracovní zakázky z oblasti beauty a fashion a také ceny v hodnotě 50 000kč. To vše pod hlavičkou Make-Up Institute Prague. Kytice z jarního lesa, Svět v kapce ranní rosy nebo Sny mého dětství – to všechno jsou témata pro nevšední výtvory nehtových designérů, kteří se rozhodnou utkat v kategorii Art box soutěže Czech Nail Cup 2016. Malovat se bude akrylovými barvami či barevnými gely na průhledné nehty hranatého tvaru. Nechte se inspirovat skvosty ležícími na hranici výtvarného umění a užitkového designu.

Že jarní Interbeauty Prague opět nabídne něco, co jste ještě neviděli, přinese možnost seznámit se s novými produkty i značkami, připraví mnoho výhodných nákupů a skvělou zábavu, asi nejlíp vystihují slova samotné patronky akce, zpěvačky a modelky Jitky Boho: „Pracujete na sobě? Na tom, jak se cítíte a jak vypadáte? Pak na Interbeauty Prague 2016 nesmíte chybět! Je to jedinečná příležitost, jak se inspirovat, jak najít impulzy k další práci na sobě sama a k ještě lepším výsledkům. A co víc, tentokrát vemte s sebou na Výstaviště i svého partnera. Ani on se u nás nudit určitě nebude, a možná vás nakonec ještě sám příjemně překvapí nějakou nečekanou proměnou.“

ORGANIZÁTOR AKCE: Incheba Expo Praha spol. s r.o.

MÍSTO KONÁNÍ: Výstaviště Praha – Holešovice

OTEVÍRACÍ DOBA: Pá – So 9.00 – 18.00

VSTUPNÉ:

Plné vstupné: 120 Kč

Zlevněné vstupné: 80 Kč

  • po předložení poukázky opravňující na zlevněné vstupné
  • studenti a doprovod (pouze po předložení jmenného seznamu žáků s razítkem a podpisem školy)
  • studenti po předložení studentského průkazu

Zdarma (děti do 10 let včetně, ZTP/P včetně 1 osoby doprovodu)

SOUTĚŽ

Soutěžní otázka o vstupenky na veletrh Interbeauty Prague 2016

Kdy se tvář veletrhu Jitka Boho stala Českou Miss?

  1. 2011
  2. 2010
  3. 2016

Správnou odpověď najdete na www.interbeautyprague.cz nebo na facebookových stránkách https://www.facebook.com/…eauty.prague

Podmínkou pro vstup do soutěže je být fanouškem Salony-krasy na Facebooku

5 výherců může získat po 2 vstupenky

Váš tip na správnou odpověď uvádějte do 11.4.2016 do komentářů pod článkem.

Fotografie

Komentáře