Vlasy zničené domácím barvením? Víme jak na ně!

Kategorie: Účesy a vlasy

Mojekrasa

Dopadlo domácí barvení vlasů průšvihem? V síti kadeřnických salonů KLIER se o vás postaráme! Vlasy jsou polámané, barva nerovnoměrná, či dokonce úplně jiná než jste očekávali? Co s tím? Raději se svěřte do rukou odborníka. Markéta Brocková se stará o vlasy klientů v největší síti kadeřnických salonů již 17 let. Prozradí, jak takové vlasy zachránit! A také jak o ně pečovat doma, aby barva vydržela.

KLIER je největší síť kadeřnických salonů. Pobočky najdete v nákupních centrech téměř všech větších měst, služby jsou dostupné na počkání – objednávat se nemusíte. Pokud tedy domácí barvení nedopadlo dle vašich představ, raději se rychle svěřte do rukou odborníka. Kadeřník vám dá vlasy do pořádku, ale klíčovou roli hraje rychlost. V KLIERu se o vás postarají ihned!

Markéta Brocková vede jednu z největších poboček KLIER. „Vlasy po nešetrném domácím barvení zachraňujeme často. Barva buď nechytne jak má, nebo jsou vlasy úplně zničené, polámané a může se stát, že začnou vypadávat,“ uvádí Markéta. Jak tedy vlasy zachránit?

První pomoc odborníka

„Pokud přijde zákaznice s vlasy zničenými po barvení, první co uděláme je celková diagnostika – jak vlasů samotných, tak i pokožky. To je pro další postup naprosto klíčové. Poté klientku vyzpovídáme, uděláme si představu o finální podobě, které potřebujeme docílit a poté se pustíme do práce,“ popisuje Markéta.

Vlasy většinou zachrání přeliv, který vlasy barevně sladí a zároveň regeneruje. Následuje hloubková péče, která je určena každé zákaznici na míru. Poté je potřeba zničené konečky zastřihnout. Neméně důležitá je každodenní domácí péče. „V salonech Klier máme pestrou škálu profesionálních produktů pro domácí péči. Zákaznici tedy poradíme, co si na následnou péči pořídit a jak o vlasy pomocí konkrétních přípravků doma pečovat. Doporučíme také další návštěvu v intervalu 14 dní, kdy vlasy zkontrolujeme a provedeme hloubkovou regeneraci dle typu vlasů,“ dodává kadeřnice.

Kdy raději zajít do kadeřnictví?

Kadeřnictví navštivte vždy, pokud se chystáte na výraznější změnu barvy. Přechod na o několik stupňů tmavší odstín, či dokonce na blond je velký zásah a vyžaduje péči odborníka. Na vlasech se mohou vytvořit žlutá nebo oranžová místa.

Jak o vlasy zničené barvením pečovat?

Důležité je poradit se s odborníkem. Ten doporučí, jak se o vlasy starat a vybere vám přípravky přímo na míru. V každém salonu KLIER najdete velkou nabídku profesionální vlasové kosmetiky pro domácí použití. Je zde k zakoupení nejširší portfolio značek – kadeřnice vám tedy může doporučit to opravdu nejlepší pro vaše vlasy, abyste o ně mohli pečovat také doma. Domácí péče je klíčová. Zejména barvené vlasy vyžadují použití konkrétních přípravků ideálně z jedné produktové řady – produkty na sebe navazují od šamponu až po bezoplachovou výživu.

Tipy KLIER: Přípravky pro domácí péči

Šampon Color Freeze Rich od Schwarzkopf Šampon určený pro barvené vlasy v sobě ukrývá regeneraci a ochranu. Jemně čistí barvené vlasy a prodlužuje životnost barvy. Unikátní formule Color Freeze obalí a utěsní povrch vlasu, čímž uzamkne barevné pigmenty uvnitř. K dostání v salonech KLIER za 249 Kč.

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Repair Rescue 

Velmi intenzivní hloubkově vyživující kúra pro poškozené vlasy. Regeneruje a důkladně vyživuje: nechte působit na ručníkem vysušené vlasy 5–10 minut jako intenzivní zábal. Vaše vlasy znovu získají sílu a pevnost. K dostání v salonech KLIER za 399 Kč.

Náš tip: Hledáte dobré kadeřnictví?

Fotografie

Komentáře