Vypadávají vám vlasy? Vyzkoušejte aktivátor!

Kategorie: Účesy a vlasy

Mojekrasa

Problém s vypadáváním vlasů může mít i fatální následky. Pokud ho nezačnete řešit včas, stane se, že vaši hlavu místo bujné kštice ozdobí lysiny. Zůstávají vám v hřebenu chuchvalce vlasů? Množí se vlasy na vašem polštáři? Máte na oblečení více vlasů, než je zdrávo? I vy se potýkáte s nadměrným vypadáváním a je ve vašem nejvyšším zájmu ho začít řešit. Pomoc nabízí vlasový aktivátor od Maxivitalis s.r.o. Proč vsadit na jeho sílu?

Vyživí vlasy zevnitř a prospěje i pokožce

Maxivitalis s.r.o. je česká společnost, která se zabývá vývojem, výrobou a prodejem doplňků stravy s přírodním složením. Řady kvalitních pomocníků nedávno rozšířil vlasový aktivátor. Jedná se o účinné vlasové hnojivo, které obsahuje látky důležité pro krásu a posílení růstu vlasů.

Vlasové hnojivo ve velké míře obsahuje aminokyseliny cystin a methionin se sírou. Ta je považována jako za „minerál krásy“, protože dodává sílu a pevnost nejen vlasům, ale je prospěšná i pro pokožku a dokonce i růst nehtů. Aktivátor dále obsahuje prospěšné minerální prvky zinek, křemík a síru. Díky nim jsou vlasy vyživovány zevnitř, sílí a přestávají vypadávat. Přípravek obsahuje i vitamíny B5 a B7, které pomáhají regenerovat vlasy i pokožku. Dále se ve složení nachází MSM (Methylsulfonyl­methan) – látka podporující vitalitu a růst vlasů.

Do 3 měsíců máte po starostech

Obnovení krásy a zdraví vlasů je složitý proces, který trvá delší dobu. Vlasové hnojivo je proto nutné užívat po dobu 3 měsíců. Užívají se 2 tablety denně, a to ráno a večer. Pokud to dodržíte, vypadávání bude zastaveno a vaše vlasy budou opět zářit zdravím a sílou.

Vlasové hnojivo mohou užívat ženy i muži. Doplněk není vhodný jen pro osoby, u kterých je prokázána zvýšená citlivost na některou z obsažených látek. Jestliže si nejste jisti, zda je pro vás přípravek vhodný, poraďte se o jeho užívání s lékárníkem nebo lékařem.

Více informací najdete na maxivitalis.cz.

Náš tip: Hledáte dobré kadeřnictví?

Komentáře