Zamilujte se do španělské kosmetiky Crea-m

Kategorie: Péče o pleť

Mojekrasa

Pod názvem Crea-m se ukrývá španělská kosmetická značka, která vyniká nejen zajímavým designem obalů, ale především vysoce kvalitními výrobky, které jsou vhodné i pro velmi citlivou pleť.

Kosmetika se smyslem pro humor? Proč ne?

Společnost není žádným nováčkem – na trhu s krásou se pohybuje již 25 let. Čerpá tedy ze své dlouholeté a velmi bohaté tradice. Zákazníky patrně na první pohled zaujme svým neotřelým smyslem pro humor, který je patrný na kosmetických obalech. Nápisy jsou sice v angličtině, ale rozhodně doporučujeme si je přeložit :-)

Rozmazlujte svou pokožku a přitom se bavte

Značka Crea-m se zaměřuje na kosmetické výrobky, které jsou určeny na obličej i tělo. Přináší svěží image, navíc jde ruku v ruce s přírodou. Všechny výrobky spojují jednoduché bílé obaly, které jsou popsané černými nápisy a velmi humornými texty. Díky tomu se značka Crea-m značně odlišuje od konkurence. Na své si přijdou také milovníci přírody, neboť značka je velmi ekologická. Výrobky neobsahují žádné parabeny a obaly jsou recyklovatelné. Zajímavostí je také skutečnost, že jednotlivé kosmetické produkty velmi podobně voní. Jde o vůni, která je neutrální a nedráždí pokožku. Právě díky tomu je tato kosmetika vhodná pro každou pleť včetně té citlivé.

Dopřejte si to nejlepší ze španělských kouzel krásy

Velmi zajímavým výrobkem je zpevňující gel na dekolt a poprsí, který obsahuje speciální látky, jenž působí právě v této citlivé oblasti. Za pomoci specifického mechanismu můžete viditelně zvětšit objem a tvar svých ňader. Pokožka se stává odolnější a pružnější. Za pozornost jistě stojí také rozjasňující hydratační krém, který dokonale sjednocuje nedokonalosti pleti a navíc obsahuje UV Filter s číslem 20. Hydratuje pokožku, dodává jí jednotný tón a navíc chrání před slunečními paprsky.

Fotografie

Komentáře