Zdravé mlsání a květiny v jednom, to jsou Valentýnské kytice Frutiko

Kategorie: Zdraví a hubnutí

Mojekrasa

Co za dárek k Valentýnu? Budeme ho vůbec slavit? Určitě si každoročně kladete podobné otázky. Někdo Valentýna neslaví vůbec, jiný se nechá přemluvit a další je z něj nadšen. Když pomineme situace, kdy se muž rozhodne překvapit krásným šperkem, wellness pobytem nebo jiným výjimečným darem, probíhá mnoho svátků zamilovaných podobně. Většina žen dostane k této příležitosti květiny, plyšáka nebo něco dobrého na zub. Jsou to dárky sice poměrně neoriginální, ale samozřejmě potěší. Nicméně věc, která neurazí, ale ani příliš nenadchne je téměř zárukou, že takového Valentýn přebijí dojmy z těch následujících a asi na něj nebudete vzpomínat mnoho dalších let.

Ovocná kytice potěší každou ženu

Je těžké vymyslet něco originálního, co nestojí mnoho peněz, ale zaručeně potěší. Kytice udělá každé ženě radost a je pravda, že většina je nedostává zrovna moc často. Na Valentýna je třeba se vytasit s něčím dalším nebo více jedinečným. Tím mohou být ovocné kytice a dorty Frutiko, vytvořené z čerstvého ovoce a kvalitní čokolády. Vypadají úchvatně, je to zdravé mlsání a originální nápad. Než tvořit takovouto kytici sami, je rozhodně lepší si ji objednat. Ne každý má dost času a tvořivý talent. Objednání je snadné a do druhého dne je dárek doručen kurýrem.

Dejte tip mužům ve svém okolí

Jelikož jde o tip spíše pro muže než pro ženy, pokud jste žena a je vám jasné, že vaše drahá polovička bude ve výběru dárku pro Valentýn 2016 trochu tápat, můžete mu nenápadně pomoci. Jestliže vás děsí kýčovití plyšáci a polštářky ve výlohách obchodů, šperků ve tvaru srdíčka už máte několik a jen trnete, co zase letos váš drahý vymyslí, zkuste mu například poslat emailem odkaz na e-shop Frutiko.cz, nebo nechat v prohlížeči otevřenou jejich stránku. Ano, asi nebudete úplně v šoku a překvapená, nicméně jistě vás kytice z ovoce i tak velmi potěší. A pokud chce poradit s výběrem dárku pro svou milou váš kamarád, bratr, tatínek nebo kdokoliv jiný, díky vašemu tipu na ovocné kytice budou mít radost i další ženy ve vašem okolí.

Fotografie

Komentáře