Zpět na Diety & cviky

Jo-Jo efekt

Ahojky, máme dotaz týkající se efektivního hubnutí bez jojo efektu. Správně cvičíme, omezujeme nezdravé jídlo, ale zajímal by nás nějaký doplňující přípravek, který by naše hubnutí urychlil. Poradíte nám? Díky Míša a Vlaďka :-)

Míša a Vlaďka (curly007@seznam.cz) | 17.1.2008 23:43 | ip:

Ahoj. Můžu Vám poradit přípravek Carnitin, nejlépe v těkutém stavu, je k dostání v prodejnách fitness nebo fitness centrech. Dávkování je půl hodiny před cvičením. Doufám, že pocítíte tu změnu :-D

Monika | 18.1.2008 22:16 | ip:

Ahoj, co se týče hubnutí, velice dobře se mi osvědčuje potravinový doplněk THERMOJETICS ČAJ, štěbí tuky na cm, není po něm hlad
Navíc dodá spousty energie, úbytek na cm
cena 1.450,–Kč vydrží tak na 1 měsíc
Při větším odběru sleva na 1.100,–Kč
Na snižování váhy pomůže řada koktejlů
Příchut čokoláda, jahoda, vanilka, kookies
cena 1.350,– Kč
Při větším odběru opět sleva možná na 1000,– Kč

Veškereé info na tel 603 931 331
e-mail cosmetics@centrum.cz

Sama jsem se zbavila 21 kg a stále si to držim. :-P

Jana | 31.3.2008 11:04 | ip:

ahoj, doporučuju Orissu – pupalkový olej s vit.E, velice dobře brání jo-jo efektu!!

Gábina | 24.5.2010 21:44 | ip: 93.91.49.11

Ahojky jestli teda můžu poradit tak já měla dlouho problémy s váhou která mi skákala nahoru a zase dolů. Byla jsem už celkem neštastná, hodně jsem začala běhat a taky jsem začala jíst podle jídelníčku. Jelikož jsem neměla hodně peněz na výživového poradce tak jsem zvolila pouze jídelníček který dodržuji a hubnu. Jestli chceš mrkni se na xjidelnicek.cz a uvidíš. Každopádně na mě to fungovalo. :)

boneiii | 16.4.2014 12:10 | ip: 37.48.42.198

Přidat příspěvek

Prosím přihlašte se.

Registrace na fóru Salóny-krásy.cz je zdarma a může se zde registrovat kdokoli, kdo souhlasí s níže uvedenými pravidly. Musí se s nimi proto každý před registrací seznámit - jsou závazná pro všechny registrované uživatele.

  1. Jsou přísně zakázány urážky, osočování a vulgární vyjadřování na fóru a výroky podněcujícím či odkazujícím na násilí nebo nenávist.
  2. Vybírejte vhodná fóra pro zakládání témat a nezakládejte duplicitní témata. Zvýší se tím šance, že na Váš příspěvek budou reagovat lidé zajímající se o stejné téma.
  3. Při zakládání témat nepište celý příspěvek velkými písmeny.
  4. Nejsou povoleny reklamní příspěvky a inzerce jakéhokoliv druhu.
  5. Příspěvky a témata porušující jakékoli z těchto pravidel mohou být bez varování upraveny, přesunuty, uzavřeny nebo smazány. Uživatel může být za porušování těchto pravidel bez varování zabanován na dobu určitou i neurčitou.
  6. Administrátoři, moderátoři, vlastník domény, vlastník serveru, ani nikdo jiný nijak nezodpovídají za případné škody vzniklé užíváním fóra Salóny-krásy.cz a řízením se radami a návody uživatelů.

Změna pravidel vyhrazena.