Zpět na Nehtová studia

Asijské nehty -jaké máte zkušenosti?

Je jich tady docela dost a tak bych chtěla vědět, jestli máte zkušeností s jejich prací, nebo jsem jen vyjímka, která zrovna potvrzuje pravidlo.
Před vánoci si moje dcera-studentka(19let) nechala udělat u nich nehty studentky měly slevu. Za pár dnů se to odchlípalo, bolelo pod tím nánosem prapodivně tvrdé hmoty. Mezi svátky musela na kožní, nehty sundat, plíseň, a do krve probroušené středy i kraje se dodnes hojí pod dohledem dermatologa a mě to připadá jako horor. Je možné dělat tak nekvalitní a řekla bych i zdraví nebezpečnou službu – V tom salonu bylo několik „nehtařek“ roušky přes obličej prý kvůli chřipce myslím spíš aby nemusely nebo spíš nemohly moc mluvit.Ale prý jsou i zákaznice, které jsou spokojené. Nerozumím tomu.

Vlastina | 21.2.2010 21:06 | ip: 94.241.66.90

Já asijské studium na Praze 6 OC Šestka navštěvuji 2 roky, bez problému a jsem opravdu spokojena, mohu porovnat se zkušenostmi které mám v českém nehtovém studiu, za celou dobu se mi žádný nehet nezlomil,neodpadl či odchlípl, nehty působí velmi přirozeně. Každý z klientů má jiné nároky, každý snáší něco jiného, v okruhu mých známých převažuje maximální spokojenost s návštěvou asijských nehtových studií.

alenka | 22.2.2010 13:27 | ip: 83.208.57.43

Ahoj, já teda na nehtíky chodím taky do asijského studia na Karlíně, a jsem teda taky velice spokojena, je pravda, že někdy musím dávat pozor, aby mi neudělaly místo nehtů plácačky, ale jinak je to fajn..Na vlastin příspěvek bych řekla jen to, že je možné..že dcerka má nebo měla všeobecně slabé nehty, tak to mohlo udělat zle nebo v horším případě měla opravdovou smůlu a vybrala si špatné studio. A roušky nosí, protože pryskyřice, ze které se nehty dělají je velice agresivní a mohla by poleptat sliznice. Tak přeji příště více štěstí při vybírání studia.

Ivana | 22.2.2010 16:10 | ip: 89.233.137.195

Ahoj, já byla před 5 týdny na akryl v OC Ostravě a to hlavně z toho důvodu, že se nemusím šíleně objednávat. Sice mi asijky moc nerozuměly, ale základ pochopily a hotová byla za hodinu a čtvrt. A výsledek byl a je vidět. Nehty jsou perfektní. Což se mi v českém studiu nestalo. Ale syšella jsem, kritiku od českých nehtařek, že prý tam můžes chytit plíseň. tu podle mě mužeš chytit všude a hlavně češky nebudou dělat rychle, takže kritika jiných je mnohem snahší, než přijít o potenciálního klienta. Mé první nehty v českém studiu trvaly skoro 3 hodiny a to se paní chlubila, že má 6 let praxi.

Kateřina Metelková Havlíková | 22.2.2010 16:51 | ip: 89.103.149.120

Na asijské nehty si nemohu stěžovat tak perfektní práci jsem u česské nehtařky nezažila. Navíc technika malování je jedinečná. Každé nehty jsou originál mohu jen doporučit. :-) :-)

escherová barbara (barbarae@SEZNAM.CZ) | 23.2.2010 0:13 | ip: 78.45.108.97

Milé dámy, dívky, ženy – jsem chemik a nemám zájem Vám říkat co máte dělat a kam máte chodit. Manželka a dcera u těch ťamanů byly, obě skučely už druhý den i když nehty byly pěkné. Vím co dokáže chemie, tak jsem se tam šel podívat hned ráno cestou do práce, Nebudu se rozepisovat-bezpečně jsem poznal výrazný odér materiálu který si ty slečny připravovaly.
Myslím si že chlornan sodný jako vysoce agresivní zejména v technické podobě skutečně nepatří do kosmetickým materiálům a akryl který jsem svým holkám pomáhal odpilníkovat jsem si hodil na analýzu – obsahoval všechna možná rezidua včetně lápisu. Dodavatele jejich materiálů raději znát nechci – jen to považuji za velký hazard a riziko. Při manipulaci s tímto materiálem je povinná rouška nebo filtr, je agresivní a leptá cokoliv.

Tomáš G. | 24.2.2010 20:19 | ip: 94.241.79.202

Já osobně nemám s Vietnamci jako takovými žádný problém, některé v salonech umí slušně modelovat a pěkně zdobit – je jim to vlastní. . Ale mám problém s materiálem, který používají. Jsou a vždy budou rozdíly mezi evropskými a asijskými vlasy, nehty, kůži atd. A velký problém je v tom co jako materál deklarují a co ve skutečnosti používají. Vadí mi chybějící odsávačky prachu a vím, že roušky na obličejí mají skutečně kvůli agresivním materiálům, které poškozují dýchací cesty a sliznice a taky to, že na nehtech se právě působení těchto materiálů projeví až po nějaké době.To je důvod, proč dávají cílené slevy studentkám – mladé, pevné a zdravé nehty nejsou tak zranitelné. Ale každý si může vybrat čemu dá přednost. Pro mě jsou ruce pracovní nástroj a jednou mi ta zkušenost stačila.

Soňa | 25.2.2010 22:39 | ip: 78.136.168.89

zkušenost mám děsnou – každému bych dopoučila jen jedno – vyhnout se jim, protože na začátku jste nadšené, pak míň a pak zjistíte, že své nehty už nemáte. To je ta zrada, která asi opravdubude v materiálu.

mirka | 8.3.2010 10:07 | ip: 85.93.104.50

Ahoj, jsem česká nehtařka a viděla jsem už tolik zničených nehtů od vietnamců, že tomu sama nemůžu věřit. Dřív jsem si myslela, že ženský přehánějí, ale jen do té doby, než mi začaly chodit od nich s pláčem a bez nehtů, ne-li s plísní. Nejsem líná a nehty mám hotové také za hodinu a čtvrt, zákaznic je dost, spíš si myslím, že stojí za zamyšlení, pročpak asi dávají ťongové takové slevy?! To oni mají zákaznic málo a také s jejich nekvalitním a zdraví škodlivým materiálem si můžou, nebo spíš přímo musí slevy dovolit. Navíc, hygiena jim nic neříká, chrání rouškami jenom sami sebe, nebo vám dají také roušku, nebo dezinfekci, když teče krev? Takže já za sebe nemůžu v žádném případě doporučit, nakonec, co kdy měli Vietnamci kvalitního???

Míša | 8.3.2010 18:18 | ip: 82.208.25.1

Musím říci, že nehty od vietnamců jsou perfektní. Gelové nehty od kosmetičky jsem nosila několik let a teď jsem zkusila vietnamce a budu k nim chodit dál. Nemusím se objednávat, můžu přijít kdykoliv. Perfektní rychlá práce a nádherné zdobení. Nehty jsou o hodně pevnější. A hygiena? Připadá mi srovnatelná s českými nehtařkami.To že si nevyměňují na každou zákaznici brusku mi připadá normální. Česká nehtařka také nepoužívá na každou nový pilník.

Daniela | 15.3.2010 11:03 | ip: 88.103.209.6

Na větnamské nehty si nemohu stezovat. Byla jsem už u čtyř českých nehtářek a žádná nebyla tolika pečlivá jako větnamci.. vše dělají opravdu pečlivě a proto nehty vydrží mnohem déle, kdežto když jsem chodila k českým kosmetičkám, tak mi moc dlouho nevydržely do dvou týdnů mi minimálně 2 nehty upadly. A co se týče zbobení tak si také nemohu stěžovat, jsou mooc šikovný.. A ten kdo říká, že se po nich ničej nehty, tak by si měl uvědomit, že po všech umělých nehtech se ničí vlastní nehty, at už jsou gelové nebo pryskyřicové.. aby dobře držely, musí se pořádně zbrousit nehty a tím se ničí.. Lidé už mají vsugerované, že větnamci mají všechno nekvalitní. Oblečení mají nekvalitní, ale nehty od nich jsou super.. sama jsem tomu nevěřila, musela jsem se sama přesvětčit.. můžu jen doporučit..!! :-)

Michaela | 15.3.2010 15:21 | ip: 178.40.49.78

tak já jen zírám.Jsem začínající nehtařka od listopadu 2009.Jedna moje zákaznice přišla s takovou bolestí nehtů.namáčela si je do heřmánku.propi­lovaná lůžka byli,tak že jsem je musela nechat odpočinout od jakéhokoli materiálu.Což vjetnamka nikdy neudělá jí jde o prachy né o vaše zdarví.a ten materiál ani nevíte co vám dá.Nechápu,že vám všem těm co tam chodíte je to jedno.to by vám bylo jedno co vám dá na hlavu kadeřnice..a za 10 let třeba mrtvé vlasy.je to to samé z nehty.Hlavně že to drží né.je škoda,že nepodporujete český trh.Až spousta nehtařek z čech bude muset skončit a vám tu zbude pár krásně malujících,ale nehet ničících vjetnamek,tak pak možná sami zapláčete.až vás nebude mít kdo z českých nehtařek vzít až budete mít propilovaná bolavá lůžka.s pozdravem všem co chodí k češkám Hanka Liberec

Hanka (segrahana@centrum.cz) | 15.3.2010 19:07 | ip: 193.179.103.198

No abych se přiznala, tak k vietnamcům chodím už nějakou dobu a nemám si na co stěžovat. Před tím jsem chodila k nechtářce a hrůza… :-? Gel byl hrbolatý, do dvou týdnů se odloupal a to ani nemluvím o tvaru. No prostě strašné. Když jsem chtěla acrylové nehty tak se vymlouvala a pořád mi chtěla dávat jenom tipy a gel. K tomu to zdobení…no pokaždé mi tam na silu něco nakreslila, nalepila…no hrůza. Nemám moc ráda přeplácané tak mi to bylo nepříjemné! :-x Vyzkoušela jsem ti tedy vietnamce a úplně něco jiného. Nehty mají krásný tvar, zdobení super a i prostředí salonu je parádní! Jediné co vás zaskočí je cena. Musíte počítat s tím, že čím víc zdobení…tím větší cena, prostě se ptát předem.
A ještě jedno. Ohledně broušení…já nemám problém s bruskou i u nechtářky mě to nepálilo, ale moje mamka chodí na nechty také a když chodila k nechtářce tak ji to strašně pálilo (i obyčejným pilníkem), když ji to mamka říkala, tak se ji jenom posmívala, že má citlivé nehty. Tak bruskou to ani zkoušet raději nechtěla.Když ale poprvé přišla k vietnamcům tak zírala. Brusku ani necítíte, mají jemnou ruku a hlavně pečlivou. Také si je nemůže vynachválit!
Dle mého názoru můžete natrefit jak na špatnou nechtářku tak i na špatné „vietnamce“. Takže raději nikoho neodsuzuji :-)

Alča | 21.3.2010 20:50 | ip: 78.157.161.8

I já zavítala k vietnacům na nehty.Bylo před plesem moje známá co dělá nehty bohužel onemocněla a já měla den na to abych našla náhradu.Tak jsem zašla k vietnacům.Poprvé bylo vše skvělé,nehty paráda.Šla jsem tedy i po druhé.Pak mi pár nehtíků odpadlo a co jsem nenašla..plísen.Ted mám skoro na všech nehtech plísen a snažím se jí co nedříve vyléčit.Musím říct,že jim jde pouze o peníze.Dodržo­váním hygieny a dezinfekcí se vůbec nezajímají.Já si ted nehtíky dlouho nedám a jestli vůbec někdy ano,tak si pořádně rozmyslím a zkontroluju kam půjdu!

Jana | 22.3.2010 14:22 | ip: 89.103.20.210

Zkušenosti s vietnamskými nehty mám děsivé, 7 měsíců trvalo, než se ta jejich modeláž zahojila a odrostla – nikdy víc – příšerný materiál a seriová výroba bez ohledu na kvalitu vašich vlastních nehtů a hygiena nulová. Zato máte úsměv pod rouškou a stále se opakující slusi-moc slusí, krasny moc krasny -za 600-.Kč.Zdaleka se jim vyhnu !

Ivana | 23.3.2010 22:11 | ip: 78.136.159.207

NEVĚŘÍM TOMU CO TU ČTU..za mou několika letou praxi jsem viděla tolik zničených nehtů od ťamanů,že mi je blivno,jen když si na to vzpomenu!Musím souhlasit s panem Tomášem!Ženský,vy vůbec netušíte co riskujete!Nechá­pu,jak můžete mít důvěru k někomu,kdo Vám lže.Ještě u žádného ťamana jsem neviděla doopravdy přiznaný materiál.Všichni Vám řeknou,že pracují s gelem!Ťamani pracují s acrylem a né s přiskyřicí IVANO!Acryl moc českých nehtařek nepoužívá,ale najde se jich pár a myslím,že Vaše zdraví za to hledání stojí!Ženy,Vám kterým nedrží gel a drží Vám materiál od šikmoušů musím říct jen to,že nehty máme každá jiné,to co drží jedné,nemusí držet druhé,mám plno klientek,kterým drží jen acryl a ať jim dám cokoliv jinýho pohořím..prostě vaše nehty jiný materiál nepoberou,ale proč si kvuli tomu ničit nehty a hazardovat,že jednou odejdete bez nehtu a s velkou bolestí a nadosmrti zničenými nehty?!Ťamani nevědí,co je hygiena!Viděl je někdo postříkat Vám ruce,než začnou pracovat..

Petra | 24.3.2010 11:26 | ip: 95.82.141.35

..a nemluvím o vydesinfikování nástrojů.Co já znám nehtařky,tak každá každý použitý pilník hned po klientce veme a vydezinfikuje,to samé frézu od brusky,stůl a všechny nástroje co používala.Neříkejte mi,že jste tuto činnost viděli u ťamanů?!Říkáte si o plíseň a jiné kožní nemoci.Možná že pár šikovných ťamanů po světě lítá,ale ještě jsem neviděla nehty od nich,které vydrží pěkné po celou dobu nošení.Buď žloutnou,nebo neumí udržet tvar,nebo se zdobení oškrábe..upřímě sem neviděla žádné hezké nehty od ťamanů!Zati jsem viděla plno propilovaných lůžek,propilovaných kůžiček u nehtů,plísní a jiné neuvěřitelné úkazy..jednou mi přišla paní a její nehty smrděli jak zapařený pánský batoh,ve kterém jsou týden špinavé věci z fotbalu..pře­demnou byla u ťamanů..co s tim máme my dělat?!Jediné co nám zbývá je odkázat vás na doktora a držet vám pěsti,což je dost žalostné. Holky přemýšlejte o tom co pro sebe děláte a s čím hazardujete!

Petra | 24.3.2010 11:35 | ip: 95.82.141.35

Já jsem k nim šla jednou – už je to rok, na zvedavost jsem škarede doplatila a 3 měsíce chodila na dermatologii. Mezitím moje bývalá nehtařka odešla na mateřskou a tak jsem zkusila salon nehtové techniky v Krči – jenže to fakt není pro normální ženský 1650,– za nehty to nemůžu. Měla jsem ale štěstíčko, že jsem si právě tady na diskuzích našla super nehtařku-.a musím říct, že je fakt dobrá -mám od ní nehty jak nové, tak doplňko -nové stojí třetinu a jsou myslím i hezčí než z té Krče a taky k ní chodějí ženský s nehtama zničenýma od ťongů – pokud potřebujete tak lenka-nehty.cz tam máte vše potřebné

Štěpánka J. | 24.3.2010 21:44 | ip: 78.136.188.143

Ahojky, tak ja teda nevim, ale kvalitu u nich nehledejte, to je jako si dat spatrne jidlo, cena odpovida kvalite. Ja chodim do Nail design JP na Jiriho z Podebrad k Janicce a ta mi nehty udela za 50 minut a drzej mi krasne 5 tydnu. Chodi k ni hodne znamych osobnosti Bendov Alice, Aichmajerova a spol a to je dukaz, ze tyto damy nemaji cas si chodit opravovat nehty kazdej tyden a na kvalitu si potrpi. Proste na krase se setrit neda.

Kaja | 24.3.2010 22:11 | ip: 90.177.62.222

Já si nechávala dělat gelové nehty, sice ne na nohy, nýbrž na ruce u vietnamek na Budějovický … nový tam dělají za 850 a doplnění za 700, což je docela dost, ale studentkám do 17ti let dělají za 150 …já tedy platila 200, protože se připlácelo 50Kč ještě za třpytky…no, uvidíme co to vydrží, ale zatím to vypadá pěkně :) Přikládám Vám fotky mých a kamarádčiných nehtů… ;-)

Jaké zkušenosti máte Vy? :-)

... | 4.4.2010 14:15 | ip: 84.246.166.1

Já mám jen otázku – proč stojí ty nový nehty u Vietnamců na Budějovický 850,– pro normální ženský, a pro studentky jen 150,– Je to tak, jak říkají ženský , studentky mají obvykle (ne vždycky) mladé zdravé a odolné nehty, které vydrží i agresivní materiál nebo větší zbroušení, a následky se dostaví sice později, o to horší, že to nepoznáte hned.
V Praze je docela dost vynikajících nehtařek, které dělají krásnou modeláž a zdobení od 450 do 650. Kč a můžete si vybrat materiál, který Vám vyhovuje a je certifikovaný, nezávadný a hlavně nepáchne a není agresivní.
Je to věc výběru.

Alice Šnajdrová | 4.4.2010 21:49 | ip: 78.136.162.61

Foto je vyfocené, tak že není nic poznat.. takhle bych řekla, že jsou ok. Ale 1.nehty jsou vždy povedené.. nebo by měly být.. ale podruhé uvidíte zda umí udržet tvar. Nepřeji Vám nic špatného, ale snad nebudete mít prolémy.. já osobně nejsem tak bohatá, abych si kupovala levné věci a to samé platí o péči o mé tělo. Větnamci umí udělat pěknou paseku a léčení není nic příjemného a taky to většinou nějakou kačku stojí.

Petra | 7.4.2010 15:45 | ip: 213.226.224.30

Proti vietnamcům nic nemam,ale proti jejich práci ano.Bohužel,každý si musí přijít sám,co je kvalitní a co ne.jako na to přišli lidé s oblečením,tak na to přijdou se službami.Zákazníci jsou pouze laici,ti nerozumí chemickému složení materialu,který tito zaměstnanci používají.Proto vám napíši jen dva případy,které mohou nastat po delším nošení vietnamských nehtů.Po tomto neschváleném materiálu,který používají,vám mohou znecitlivět konečky prstů,přestat růst nehty,vzniknout alergie.To nemluvím o propilovaných nehtech,kdy vam na nehtu vzniknou nenávratné deformace.Prosím začněte používat rozum.

Martina | 10.4.2010 14:06 | ip: 85.71.125.111

K asiatům chodí chválí je pouze ti co nemají peníze na to zaplatit kvalitní nehtařku, asiati prodávají od polevky až po maso všechno falešné, proto bych mněla strach jen se dotknout jejich gelu. To je můj názor, proto jsem si začala dělat nehty sama, jelikož mám míň peněz. Shodou okolností kamarádka má gel koupený na e-shopu je čínský a má nálepku českou a našla tam blombu ze zubů Tak hned ten e-shop dává na hygienu. A těch překupníku je tam 70%.

jana.pavlikova | 13.4.2010 15:24 | ip: 212.158.136.83

Vietnamská nehtová studia jsem vymazala ze svého života poté, co mě po modeláži skoro znecitlivěly prsty, na drahé salony kde jsou nehty od 1200,– výš zrovna teď fakt nemám, stejně tak jsem vyřadila nehtařky, které dělají nové nehty 2 a více hodin, a hučky samoučky, které dělají že umí a neumí nic a dělají podezřele levné nehty s největší pravděpodobností načerno.
Našla jsem si příjemnou, spolehlivou nehtařku, která svou práci umí, a při tom se stále učí a hlavně ví, co normální ženská pro své ruce potřebuje . Jezdím za ní sice do Prahy, ale mám klid a jistotu, nehty mám za hodinku kompletně nové i se zdobením a našla jsem si ji tady na diskuzi.

Gábina | 21.4.2010 23:07 | ip: 78.136.139.212

Další

Přidat příspěvek

Prosím přihlašte se.

Registrace na fóru Salóny-krásy.cz je zdarma a může se zde registrovat kdokoli, kdo souhlasí s níže uvedenými pravidly. Musí se s nimi proto každý před registrací seznámit - jsou závazná pro všechny registrované uživatele.

  1. Jsou přísně zakázány urážky, osočování a vulgární vyjadřování na fóru a výroky podněcujícím či odkazujícím na násilí nebo nenávist.
  2. Vybírejte vhodná fóra pro zakládání témat a nezakládejte duplicitní témata. Zvýší se tím šance, že na Váš příspěvek budou reagovat lidé zajímající se o stejné téma.
  3. Při zakládání témat nepište celý příspěvek velkými písmeny.
  4. Nejsou povoleny reklamní příspěvky a inzerce jakéhokoliv druhu.
  5. Příspěvky a témata porušující jakékoli z těchto pravidel mohou být bez varování upraveny, přesunuty, uzavřeny nebo smazány. Uživatel může být za porušování těchto pravidel bez varování zabanován na dobu určitou i neurčitou.
  6. Administrátoři, moderátoři, vlastník domény, vlastník serveru, ani nikdo jiný nijak nezodpovídají za případné škody vzniklé užíváním fóra Salóny-krásy.cz a řízením se radami a návody uživatelů.

Změna pravidel vyhrazena.

Slevy v salónech krásy

–23 %

Prodlužování řas “řasa na řasu 1:1”

Prodloužení řas 1:1

Salon le Chat, Klaudiánova 98/5, Mladá Boleslav

1000 Kč končí za 13 dní
–20 %

“Butolinum” kosmetické ošetření

Kosmetické ošetření pleti

Salon le Chat, Klaudiánova 98/5, Mladá Boleslav

1200 Kč končí za 13 dní
–13 %

Prodlužování řas 3D

Objemová technika prodlužování řas

Salon le Chat, Klaudiánova 98/5, Mladá Boleslav

1300 Kč končí za 13 dní

Odborník na PMU

akreditovaný kurz

Kosmetický institut s.r.o., Mrštíkova 1122, Hradec Králové

končí za 7 dní
–11 %

Lash Lifting

Natočení řas

Salon le Chat, Klaudiánova 98/5, Mladá Boleslav

800 Kč končí za 13 dní