Vlož nový příspěvek

Autor: Pavla, IP: 213.168.186.67 | 23.2.2009 21:02:26

Zdravím, prosím všechny, kdo se věnují perm. make-upu profesionálně a nevadí jim se podělit o své zkušenosti se začínající absolv. rekval. kurzu PM. Tápu jaký strojek, jehlový nebo modulový, budu ráda za tip na kvalitní pigmenty. Vím, že tento výběr je hodně důležitý. Děkuji Pavla

Autor: venda, IP: 83.208.32.160 | 14.1.2010 19:07:55

Dobrý den, chci se zeptat – byli jste už někdo na permanentním make upu a doporučili byste nějakou šikovnou taterku z JM? Díky Venda

Autor: Katy, IP: 188.175.123.4 | 13.5.2010 23:22:07

Zdravím všechny, potřebovala bych poradit, zda existuje něco jako permanentní make-up na jizvy. Mám jizvu přes celé břicho, od hrudního koše až ke stydké kosti. Je to keloidní jizva, cca 1 cm široká, tmavě červeno-fialová. Podstoupila jsem vyřezání a znovu sešití, je to však ještě horší. Dočetla jsem se, že snad lze jizvy, pomocí permanentního make-upu tělové barvy, zamaskovat. Existuje skutečně tato možost? Je někdo, kdo mi poradí? Velmi mě to trápí, snažím se najít jakékoliv jiné řešení.Plastičtí chirurgové mi řekli, že nejsou schopni mi pomoci. Díky za rady, doporučení a jakékoliv odpovědi, K.

Autor: Valentina, IP: 188.23.223.233 | 15.5.2010 18:57:46

zkuste pani Kralikovou v Brne mozna vam pomuze dal. Meli jsme kratke skoleni o tom.
Pak se ozvete jak jste dopadla. :-)

Autor: Olga, IP: 90.181.169.162 | 6.9.2010 13:50:42

Ahojky,chci se zeptat,zda neznáte v Trutnově šikovnou taterku na permanentní make-up, mám v plánu obnovit kontury rtů. Našla jsem adresu ve Vrchlabí, ale to se mi zdá už dost daleko od nás tj.z Pece.
Jinak jsem spokojená, jen poslední obnova rtů nedopadla dobře v salonu Challenge.Díky za odpovědi :-)

Nový příspěvek

Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah. Vyhrazuje si však právo je odstraňovat. Jejich délka může být maximálně 1000 znaků, delší budou zkráceny. Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus a neplacená reklama. Při psaní komentářů používejte diakritiku a nepište vše velkými písmeny (může být smazáno).

• povinné jsou položky Vaše jméno a Text vzkazu
  • email se maskuje před spamovými roboty
Vložit nový příspěvek
Vaše jméno: *
E-mail:
Zobrazovat E-mail Posílat reakce na E-mail
Text vzkazu:

:-) :-( ;-) :-D 8-O 8-) :-? :-x :-P :-| Můžete ještě napsat 1000 znaků.

Můžete použít Texy! syntaxi. HTML značky nejsou povolené.

Příklad syntaxe: "text odkazu":odkaz, **tučně**, *kurzíva*