Novinka: Fa Coconut Water a Coconut Milk

Kategorie: Péče o pleť

Mojekrasa

Nekonečné písčité pláže, šumění moře, azurové nebe a horké sluneční paprsky. Tak vypadá exotický ráj, kde se pěstují kokosové ořechy. Jejich bílá a voňavá dužina skrývá vysoce kvalitní a výživný olej bohatý na vitaminy a antioxidanty, které prospívají celému tělu. Stejně hodnotné je také kokosové mléko či kokosová voda, která se získává ze zelených kokosových ořechů. Vůni a výborné vlastnosti kokosu si nyní můžete vychutnat prostřednictvím dvou nových řad péče o tělo značky Fa – Fa Coconut Water a Fa Coconut Milk.

Obě produktové řady Fa Coconut nabízejí receptury s obsahem skutečného přírodního kokosového výtažku. Inovativní složení zajistí pokožce optimální hydrataci, chrání ji před vysoušením a dodá jí pocit hebkosti a nádhernou osvěžující vůni. Zažijte pocit nádherné, vyživující péče.

Víte, že…

  • Kokosová voda je bohatá na antioxidanty. Funguje jako přirozený zdroj živin a hydratace pro vaši pokožku.
  • Kokosové mléko se díky svému vysokému obsahu tuku používá jako přírodní hydratační krém. Pomáhá vyhladit vrásky a omlazuje pleť. Obsahuje proteiny a vitaminy A, B & C.

Fa Coconut Water a Coconut Milk s vůní kokosu vykouzlí ve vaší koupelně skutečnou exotickou atmosféru a připraví vám ze sprchování, mytí či koupele opravdový zážitek. Nikdy nebylo snazší snít o vzdálených plážích, slunečném nebi a koupání v moři!

Portfolio řady Fa Coconut Milk:

  • Sprchový krém Fa Coconut Milk, 250 ml / 400 ml – DMOC 59,90 Kč/84,90 Kč
  • Krémové mýdlo Fa Coconut Milk, 250 ml – DMOC 59,90 Kč
  • Tuhé mýdlo Fa Coconut Milk, 100g – DMOC 17,50 Kč
  • Krémová pěna do koupele Fa Coconut Milk, 500 ml – DMOC 79,90 Kč

Portfolio řady Fa Coconut Water:

  • Sprchový gel Fa Coconut Water, 250ml / 400 ml – DMOC 59,90 Kč/84,90 Kč

Náš tip: Potíže s pletí? Navštivte kosmetiku ve Vašem okolí.

Fotografie

Komentáře