Polibek plný hlemýždího slizu, injekce dračí krve, hadí trik

Kategorie: Péče o pleť

Mojekrasa

Přírodu nelze zkopírovat Tisíce let hledali lidé v přírodě rostliny a receptury, díky kterým se stanou mladší a krásnější. A samozřejmě jich mnoho našli, od čarodějnických lektvarů až po osvědčené a vyzkoušené medicíny starých národů.

Až naše doba to dovedla do jiné krajnosti: chemie napodobila přírodní látky a původní receptury . – Důsledky jsou alarmující – stále častější alergické reakce a také zdravotní problémy, jejichž skutečný původ mnohdy netušíme. Ten se často ukrývá ve složení toho, co konzumujeme a dennodenně používáme.

Respekt i provokace

Španělská přírodní kosmetika DietEsthetic obnovuje původní hledání na bázi vědeckého výzkumu, ale přitom podle přísných pravidel přírodní kosmetiky. Včetně respektu k životnímu prostředí a etickým principům. Účinné látky DietEsthetic přitom v dobrém slova smyslu provokují. Kdo by si dobrovolně potřel tvář hlemýždím slizem, včelím či hadím jedem, dračí krví? Zapomenutá tajemství přírodních civilizací si v DietEsthetic podávají ruku s moderními poznatky. A objevily je i mnohé celebrity.

Včelí jed otráví vaše vrásky tak, že zmizí

Například ceněný včelí jed přináší převrat v kosmetickém průmyslu. Podporuje tvorbu elastinu a kolagenu, které jsou hlavními stavebními složkami hladké pleti bez vrásek. Ve chvíli, kdy se včelí jed dostane do pokožky, začíná účinkovat. Stimuluje syntézu kolagenu a elastinu, redukuje vrásky, zvláční a oživí pleť. Hollywoodské hvězdy si ho velmi oblíbily a přezdívají mu „přírodní botox“.

http://www.dietesthetic.cz/…enom-essence

Hadí jed? Kosmetický hit!

Had je od starověku posvátný tvor, který se hojně vyskytuje v mytologii světových národů, a důležitou roli sehrál také v samotném biblickém příběhu stvoření světa. A není divu, že Evu had svedl k nepravostem! Přípravky s hadím jedem jsou založené na účinnosti polypeptidu ze zmijího jedu. Zmijí jed má prokazatelné vyhlazovací účinky, které redukují vrásky zabráněním svalové kontrakce. Výsledkem pravidelného používání je výrazné zmenšení hloubky i těch nejvýraznějších vrásek a zpevnění obličejových kontur.

http://www.dietesthetic.cz/…tive-essence

Draci pili krev princeznám. Dnes vracejí ztracené mládí.

A drak? To je bájný kouzelný tvor, který vám splní jedno přání. Navrátí ztracené mládí. Dračí krev je tmavě červená pryskyřice získávána z naříznuté kůry posvátného stromu peruánských indiánů – Crotonu lechleri, jehož domovinou jsou deštné pralesy Střední a Jižní Ameriky. Dračí krev obsahuje látky s vyhlazujícími schopnostmi a skupinu látek, které mají úžasné antioxidační schopnosti – 50krát silnější, než vitamin E. – Takže princezny možná po dracích netouží, ale jejich maminky je přímo vyhledávají.

http://www.dietesthetic.cz/…ragons-blood

Léčba akné Hippokratem a hlemýžděm

Hlemýždí sliz užíval už samotný Hippokrates a po něm mnoho antických léčitelů. Dnes po něm šílí celebrity. Jeho léčivé vlastnosti spočívají v jedinečném mixu složek jako jsou glykoproteinové enzymy, proteoglykany nebo v estetické medicíně dobře známá kyselina hyaluronová. Hlemýždí sliz se proto považuje za účinnou zbraň v boji s akné, jizvami, pupínky, vráskami a zarudlou pokožkou. V Japonsku patří k horkým novinkám kosmetické salony, kde vám na pokožku přisají živé šneky. To asi nebude pro všechny klientky přijatelné – krémem je procedura méně naturalistická, ale neméně účinná. Hlemýždí sliz má skvělé hydratační schopnosti, které jsou srovnatelné s velbloudí schopností držet vodu v těle. Jak známo, hydratovaná pleť = pleť bez vrásek!

http://www.dietesthetic.cz/…nail-extract

Na www.dietesthetic.cz se dozvíte více.

Fotografie

Komentáře