Unikátní metoda liftingu bez jizev je konečně dostupná v ČR!

Kategorie: Péče o pleť

Mojekrasa

Jsou vrásky a povadlá kůže v oblasti obličeje či na krku i vaším problémem? Uvažujete o tom, že si necháte pomoci a podstoupíte lifting? Pokud ano, nejlepší pro vás bude, když si uděláte výlet do Brna. Klinika estetické dermatologie a chirurgie Arte Clinic s.r.o. začala provádět jako první a jediná v ČR speciální metodu liftingu, po které nevznikají jizvy. Jak zákrok probíhá a kdy je vhodné o něm uvažovat?

Po jizvách ani památka

Nová revoluční metoda liftingu Serdev Suture Lift™ se od běžného liší v tom, že po zákroku nezůstávají na tváři žádné jizvy. Pro vyrovnávání vrásek či povadlé kůže je použita speciální metoda šití a vnitřní steh. Na kůži jsou po zákroku znatelné jen malé vpichy, které rychle zmizí – obvykle do 3 dnů. Během této metody lékař připevňuje pohyblivé části povolené kůže k těm nepohyblivým, což zaručí perfektní efekt a okamžité optické omlazení tváře.

Pro koho a kdy je lifting Serdev Suture Lift™ vhodný?

Jedná se o velmi šetrnou metodu, podstoupit ji mohou všechny věkové kategorie. Tento způsob ošetření pleti ocení i mladé ženy či muži, kteří mají nevýrazné rysy a chtějí mít dokonalý vzhled obličeje. Pomocí liftingu dokážou lékaři vytvořit estetické úhly (tzv. trojúhelník krásy), čímž dojde ke zvýraznění obličejových anatomických pozic, které jsou typické pro mládí. Zákrok je ideální i v případě, kdy je potřeba zvýraznit lícní kosti či upravit nesouměrné rysy obličeje. Samozřejmě pomůže všem, kdo chtějí ze svého obličeje rychle a bezbolestně odstranit nevzhledné vrásky.

Bez bolesti

Serdev Suture Lift™ je absolutně bezbolestný. Provádí se jen za lokálního znecitlivění. Po zákroku ještě tentýž den odcházíte domů a těšíte ze svého krásnějšího vzhledu.

Na zákrok je možné se objednat přímo na internetových stránkách kliniky www.arteclinic.cz nebo telefonicky na 773 334 128.

Komentáře