Články (strana 54)

Těchto 5 zásnubních prstenů tvoří jsou jedničkou v roce 2016

Myslíte si, že jste našli ten pravý a vysněný zásnubní prsten? Po přehlídce nasledujících prstenů změníte názor!

před 8 lety | kategorie: Styl

Krásné, šťastné a veselé Vánoce!

Za celý tým Salony-krasy.cz Vám přeji požehnané vánoční svátky, splněná přání a jenom spokojené klienty ve Vašem salonu.

před 8 lety | kategorie: Vy a jenom Vy

Jak si doma udělat dokonalé gelové nehty?

Pro dokonalé gelové nehty nemusíte chodit do salónu. Díky nový možnostem už není nic složitého jednoduše si je vyrobit z pohodlí domova. Snadno můžete měnit jednotlivé styly a uvidíte, že vás to bude bavit. Jak na to a co všechno budete potřebovat se dozvíte v tomto článku.

před 8 lety | kategorie: Nehty a ruce

Bambusové oblečení – od spodního prádla po trička

V současné době je velice skloňovaným tématem ekologičnost, přičemž přítomnost ekologického materiálu je vyžadována v mnoha oblastech. Novým trendem je ekologické oblečení, které se vyrábí z kvalitní bambusové viskózy. Moderní bambusové oblečení nachází uplatnění při sportování i v pracovním prostředí. V následujících řádcích vás seznámíme s několika výhodami bambusového vlákna.

před 8 lety | kategorie: Styl

Dívčí sváteční účesy - vlasy Vaší dcery na 11 způsobů

I dívky a slečny chtějí být během svátků upraveny a stylové. K tomu patří speciální elegantní účes, který dodá jejich looku ten správný šmrnc. Budou potřebovat pomoc maminky, tak se s námi podívejte na inspiraci ve formě video tutoriálů a také do naší fotogalerie. Francouzské pletené copánky, rybí cop nebo srdíčkové pletení? Udělejte si pohodu, začínáme!

před 8 lety | kategorie: Účesy a vlasy

Jak na vánoční nehty? Podívejte na 16 tipů na vánoční nailart!

Vae nehtařka má pravděpodobně už plno a do Vánoc termín nestihnete. Zkuste si tedy udělat vánoční nehty sama doma a uvidíte, že budete mít úspěch! Podívejte na video, nebo se nechte inspirovat naší fotogalerií.

před 8 lety | kategorie: Nehty a ruce

10 svátečních účesů, které zvládnete do 10 minut

Tyhle účesy zvládnete sama v pohodlí domova a budete tak připravena v čas, stylově a ležérně zároveň.

před 8 lety | kategorie: Účesy a vlasy

Darujte relax a zkrášlení se slevou!

Na Salony-krasy.cz najdete spoustu zajímavých nabídek od masáží přes řasy nebo manikúru.

před 8 lety | kategorie: Relax a wellness

Studio ELEBELE přichází s novinkou! (+ soutěž!)

Stále se zvyšující nároky klientů, kteří požadují rychlé výsledky a vysokou kvalitu produktů mě přivedly na cestu hledání. Hledala jsem kosmetickou značku, která svými výsledky bude moci nabídnout účinnou alternativu pro ženy i muže, kteří nechtějí podstoupit estetické invazivní zákroky, říká Jana Bernáthová, majitelka kosmetického studia elebele.

před 8 lety | kategorie: Soutěže

Účesy ideální na cestování

Blíží se rodinné svátky a setkání a Vás čeká cestování? Nedělejte si starosti i během přesouvání se z místa na místo můžete a po přečtení článku i budete vypadat stylově!

před 8 lety | kategorie: Účesy a vlasy

Tipy na vánoční dárky pro Vaši milovanou

Maminka, babička, sestra, přítelkyně nebo manželka mají jedno společné – všechny se s oblibou zkrášlují a zdokonalují. Salony-krasy.cz Vám přináší kompletní inspiraci na vánoční dárky, se kterými budete přesně vědět, kam jít a ještě Vám je přivezou až domů! Udělejte si pohodlí, začínáme!

před 8 lety | kategorie: Vy a jenom Vy

Jak zvýšit počet klientů ve Vašem salonu krásy?

V poslední době se mi hromadí emaily od majitelek salónů, které si neví rady při začlenění nové služby do jejich nabídky. Ptají se, jak upoutat nové klienty, jak a kde je získat? Proto jsem sepsala pár tipů, ze kterých se určitě poučíte nebo alespoň zjistíte, kde máte rezervy a co jste ještě nevyzkoušeli.

před 8 lety | kategorie: Pro odborníky

Kolekce Age of Beauty | ESSENTIAL LOOKS Podzim/Zima 2015 od Schwarzkopf Professional

Právě zažíváme v módě skutečně vzrušující dobu, jsou posouvány hranice a lidé všech věkových kategorií se užívají života jako nikdy předtím. Zapojte se i vy a ochutnejte barevnost nové kolekce Essential Looks pro podzim a zimu, které jsou věnované tématu, jenž v současné době zažívá sociální revoluci: tím tématem je stárnutí.

před 8 lety | kategorie: Účesy a vlasy

Vyhrajte balíček cestovních balení produktů značky Yarok v celkové hodnotě 1652 Kč!

Kosmetický balíček obsahuje lak na vlasy, tužidlo, sérum Feed your youth, výživnou pastu Feed your curls a šampon Feed your moisture.

před 8 lety | kategorie: Soutěže

Hledá se Kadeřník roku!

Do právě probíhající soutěže Czech and Slovak Hairdressing Awards neboli Kadeřník roku se hlásí kadeřníci z různých koutů České republiky i Slovenska. Kdo si odnese titul Kadeřník roku a získá pomyslného kadeřnického oskara?

před 8 lety | kategorie: Kadeřník roku

Předchozí články Další články

Nejdiskutovanější témata