Články (strana 55)

30 nápadů na podzimní a zimní nehty

Hledáte snadné nápady, jak během chladných dní ozdobit Vaše nehty?

před 9 lety | kategorie: Nehty a ruce

Vypadávají vám vlasy? Vyzkoušejte aktivátor!

Problém s vypadáváním vlasů může mít i fatální následky. Pokud ho nezačnete řešit včas, stane se, že vaši hlavu místo bujné kštice ozdobí lysiny. Zůstávají vám v hřebenu chuchvalce vlasů? Množí se vlasy na vašem polštáři? Máte na oblečení více vlasů, než je zdrávo? I vy se potýkáte s nadměrným vypadáváním a je ve vašem nejvyšším zájmu ho začít řešit. Pomoc nabízí vlasový aktivátor od Maxivitalis s.r.o. Proč vsadit na jeho sílu?

před 9 lety | kategorie: Účesy a vlasy

Hebké a jemné ruce i v zimě? My víme, jak na to!

Jak zabránit vysoušené a nevzhledně vypadající pokožce na rukou? Připravte si domácí peeling, kterým ručičky připravíte na vstřebání živin.

před 9 lety | kategorie: Nehty a ruce

Barvy na vlasy Palette Deluxe se vzácným olejovým elixírem

Vlasy jsou jednou z nejcennějších předností každé ženy a zaslouží si tu nejlepší péči. Toužíte-li po dlouhotrvající a syté barvě vlasů s intenzivním zářivým leskem, spolehněte se na nové barvy Palette Deluxe od Schwarzkopf. Inovova-ná receptura nyní obsahuje vzácný zlatý olejový olixír, který poskytne vlasům luxusní péči a zaručí jim bohaté dlouhotrvající barvy, maximální intenzitu a lesk a vám úchvatný vzhled. Vybírat můžete z 19 luxusních odstínů.

před 9 lety | kategorie: Účesy a vlasy

Nejnovější beauty trend? Tetování na vlasy

Tetování pokožky je známým pojmem a zdobí nejednou dámu nebo pána. Slyšeli jste ale už o nalepovacím tetování na vlasy?

před 9 lety | kategorie: Účesy a vlasy

Prodlužování vlasů revoluční metodou nepoškozuje vlasy

Krásné dlouhé a husté vlasy jsou snem snad každé dívky nebo ženy. Kvalita, hustota a možnost dorůst určité délky je však z velké části dána geneticky a nedá se příliš ovlivnit. Ale dá se to vyřešit jinak. Prodlužování vlasů je v dnešní době velmi moderní a existuje mnoho způsobů, jakými se provádí. Některé nejsou příliš šetrné, jiné jsou pro vlasy naprosto bezproblémové a vůbec je nepoškozují. Šetrným způsobem prodlužování vlasu je nová revoluční metoda MiniDot, která nepoužívá chemikálie ani teplo pro připojení vlasů.

před 9 lety | kategorie: Účesy a vlasy

5 účesů, které byste měla na podzim vyzkoušet

Také si nevíte rady co s vlasy? Toužíte po změně, ale potřebujete se ujistit, kterým směrem se vydat? Požadujete, aby střih držel svůj tvar a abyste při jeho úpravě nestrávila v koupelně desítky minut? Nebo očekáváte extravaganci?

před 9 lety | kategorie: Účesy a vlasy

Jakým make-upem na Halloweenu budete zaručeně jedinečná?

Douhový make-up nás upoutal na první pohled a proto se o něj podělíme. Jak postupovat a co budete potřebovat, to se dozvíte v přiloženém videu. Je libo jednodušší varianta? Tak zkuste malou mořskou vílu!

před 9 lety | kategorie: Make-up a líčení

Nejlepší melíry podzimu, které musíte vyzkoušet

Melír dodá Vaším vlasům nový život a objem. Zkuste i Vy některý z přirozených melírů ve fotogalerii, nebudete litovat a ocení o i Vaše okolí.

před 9 lety | kategorie: Účesy a vlasy

Proč je používání gel laku výhodnější?

Gelové nehty jsou trendy a oblíbené stále budou. Mnoho žen si uvědomuje, že upravené ruce jsou i pro ně důležité. Pokud ve vašem salonu gelové nehty vytváříte a dosud jste neobjevili kouzlo gel laku, je tento článek určen právě vám. Představíme si hlavní výhody gel laku i s postupem aplikace při této metodě úpravy nehtů.

před 9 lety | kategorie: Nehty a ruce

Nejkrásnější dívčí účesy pro Vaši dceru, vnučku nebo kamarádku?

Pod vedením Blanky Haškové se naučíte 12 krásných dívčích účesů. Od pletení, přes motání, až po finální zdobení a styling účesu. Najdete zde tipy na pomůcky, díky kterým se z Vás stane mistr v pletení.

před 9 lety | kategorie: Účesy a vlasy

Historie účesů - jak se naše vlasy měnily časem?

Kdo byl ikonou ve 20. letech minulého století a která doba byla nepřívětivější k ženskosti a glamour?

před 9 lety | kategorie: Účesy a vlasy

6000 specialistů na vlasy, nehty a pokožku jenom na Salóny-krásy.cz

Na počátku roku jsme si stanovili jasný cíl -dosáhnout či pokořit magickou metu – 6.000 salónů krásy. Hledáte odborníka na vlasy, řasy, nehty nebo masáž? U nás ho najdete!

před 9 lety | kategorie: Tiskové zprávy

Podzimní veletrh INTERBEAUTY PRAGUE s podtitulem "Krásná a zdravá" představí to nejlepší z kosmetiky, kadeřnictví i nehtového designu

Holešovické výstaviště ožije v polovině října v rytmu krásy, péče o pleť a vlasy, relaxace i zdravého životního stylu. V termínu od 16. do 17. října se zde uskuteční mezinárodní veletrh INTERBEAUTY PRAGUE. Tato akce nemá v České republice obdoby, a tak si ji rozhodně nesmíte nechat ujít. Čekají na Vás prezentace předních světových značek v oboru, ochuzeni nebudete ani o oblíbený Make-up point, kde si můžete vyzkoušet líčení z rukou profesionálních vizážistů. Součástí doprovodného programu jsou divácky atraktivní soutěže v make-upu a nehtovém designu. Tváří podzimního veletrhu se stala zpěvačka, modelka a Česká Miss 2010 Jitka Boho. Svou záštitu nad veletrhem vyjádřil i specialista na estetickou chirurgii, doc. MUDr. Roman Šmucler CSc.

před 9 lety | kategorie: Novinky a zajímavosti

15 NYFW účesů, které hravě zvládnete i doma

Nejžhavější podzimní trendy z přehlídkových mol nemusejí být nutně i komplikované nebo nezajímavé. Ty poslední jsou hravé a hlavně snadno je zvládnete vykouzlit doma.

před 9 lety | kategorie: Účesy a vlasy

Předchozí články Další články

Slevy v salónech krásy

–22 %

Hodinová havajská masáž lomi lomi

Zažijte havajskou masáž lomi lomi s použitím luxusních…

Tantiki-masáže, Hybešova 40, Brno

699 Kč končí za měsíc

Nejdiskutovanější témata